Magazin > Odnosi in prosti čas
542 ogledov

Takšne vzdržljivosti si od partnerja želijo ženske

seks, ljubezen Profimedias
Tako dolgo naj bi po željah žensk trajal erotični odnos.

Spoznavni portal Saucy Dates je 3.836 žensk in moških iz petih različnih držav (ZDA, Kanade, Velike Britanije, Avstralije in Indije) vprašal, koliko časa naj bi trajal idealni spolni odnos. Vas bodo rezultati presenetili? Ženske bi si od svojih partnerjev želele vročih igric, ki bi trajale 25 minut in 51 sekund, podobne želje pa imajo tudi moški. Moškim se idealen čas zdi 25 minut in 43 sekund, torej le osem sekund manj od žensk. 

Realnost pa je drugačna. Ko je govora o seksualni vzdržljivosti, naj bi bili moški najbolj vzdržljivi okoli 31. leta. Na prvem mestu so Američani, ki zdržijo 17 minut in 5 sekund, sledijo Kanadčani s sedemnajstimi minutami, Britancem pripisujejo 16 minut in 58 sekund, Avstralcem 16 minut in 34 sekund, med najbolj vzdržljivimi pa so Indijci, ki še pri petdesetih zdržijo 15 minut in 15 sekund. 

Razlike so torej minimalne, anketa pa je pokazala, da so moški na vrhuncu vzdržljivosti med 28. in 33. letom, še piše portal Miss7.

Orgazem Magazin Vroči položaji, med katerimi boste porabili največ kalorij Barbara Kreš Intervju Zdravje Odnosi, ki spreminjajo možganske strukture
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice