Magazin > Odnosi in prosti čas
44928 ogledov

Trik, s katerim boste porumenelemu perilu povrnili belino

Pralni stroj Profimedia
Mnogim bele blazine z rumenimi madeži povzročajo preglavice, saj se jih je pogosto težko znebiti, trik za enostavno odstranjevanje pa se skriva v tabletah za pomivalni stroj.

Ta trik so odkrili v Facebook skupini 'gospe Hinch', znane tudi kot 'čistilke'. Oboževalka se je pritožila, da so bile prevleke za blazine njenega moža vedno rumene, čeprav jih je prala vsak teden, zato je prosila za nasvete, kako povrniti belino.

V boben pralnega stroja vstavite tablete ali kapsule za pomivalni stroj, skupaj z vsem, kar običajno uporabljate za pranje. Mnogi so se strinjali, da ta trik resnično pomaga, zato nekatere sledilke zdaj tableto za pomivalni stroj uporabijo vsakič, ko perejo bela ali svetla oblačila. Uporabnica je zapisala, da bodo blazine verjetno še porumenele od olja ali vlažilne kreme, ki jih uporabljamo, zato naj pazimo tudi na to.

Nekateri so zapisali, da lahko za beljenje uporabite tudi kristalno sodo, prevleke za blazine pa je najbolje pustiti sušiti zunaj na soncu.

ženska, pralni stroj Magazin Pozabite na kis, tako najceneje in najbolje očistite pralni stroj Enaa PROMO Uporabno Kako glasen je vaš pralni stroj? ENAA PROMO Uporabno Najdražji pralni stroji Enaa PROMO Uporabno Kateri sušilni stroj kupiti? Enaa PROMO Uporabno Pralni stroji s pametnimi programi pralni stroj PROMO Uporabno Kateri aparat bele tehnike ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu?
Komentarjev 1
  • AnGus 10:17 26.marec 2023.

    Uuhhh, 'kristalno sodo'. Je res težava, če avtor prepisuje iz angleščine in ne zna prevesti izraza!