Magazin > Odnosi in prosti čas
2387 ogledov

Valentinova darila, ki nič ne stanejo, a bodo pustila velik vtis!

Valentinovo in sneg Žurnal24 main
Za presenečenja, ki bodo "sezula" vašega partnerja, ne potrebujete veliko denarja, le dobro idejo …

Na roko napisano ljubezensko pismo

Brezčasna pozornost, ki nikoli ne bo iz mode. Stane vas nič, njegova vrednost pa je neprecenljiva in preberete jo lahko vedno znova. Svoji ljubezni napišite na roko napisano ljubezensko pismo, zaupajte ji, zakaj jo ljubite, občudujete in cenite. 
 

Darilna kartica za čiščenje doma

Vsak izmed nas ima hišno opravilo, ki ga ne mara. Morda je to likanje, pomivanje oken ali kaj tretjega. Svoji ljubezni izdelajte bon za mesečno čiščenje in se zavežite, da boste ta čas namesto nje ali njega opravljali opravilo, ki je njemu ali njej najbolj zoprno. 
 

Večer na off

Preprosto presenečenje, ki so ga starši z otroki najbolj veseli. Na valentinovo organizirajte, da bodo otroci prespali pri starih starših in uživajta v dvoje. Naj bo to domača večerja, najljubši film ali pogovor ob vinu. Kar imata najraje. 
 

Čiščenje presenečenja

Za to presenečenje boste potrebovali rezervni ključ partnerjevega avtomobila. Med službo ali kakšno drugo dejavnostjo mu izmuznite avto, ga očistite in pripeljite nazaj. Zagotovo mu ali ji ne bo nič jasno, ko se naslednjič usede vanj. 

VALENTINOVO | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Personalizirana playlista

Partnerju posnemite njegove najljubše skladbe in skladbe, ki imajo za vaju poseben pomen. Ob poslušanju mu lahko ponudite še masažo ali kozarec dobrega vina. 
 

Izbor najljubših filmov

Naredite listo vajinih najljubših filmov in  zraven zapišite, da partnerja vsak mesec v tem letu vabite na filmski zmenek na vajinem domačem kavču. Zraven specite še kokice in začnite s prvim filmskim zmenkom kar na valentinovo. 
 

Kosilo za cel teden 

Ideja, ki pa jo morate načrtovati malce prej. Ko boste ta teden pripravljali kosilo, pripravite malce več in take jedi, ki se lahko zamrznejo. Če vaš partner tudi v tem času dela na delovnem mestu, mu nato jedi zapakirajte v posodice, da si jih bo lahko v službi pogrel. Saj veste, ljubezen gre skozi želodec. 
 

Personaliziran ohranjevalnik zaslona

Izberite vajino najljubšo fotografijo in zapišite kakšno lepo misel ali citat, nato pa partnerju to na skrivaj nastavite kot ozadje ali ohranjevalnik zaslona na njegovem računalniku. 
 

Časovna kapsula

Vzemite poljubno škatlo in jo lepo okrasite. Napolnite jo z vajinimi spomini. Sladkarijo, ki ste jo prvič podarili partnerju, prvo skupno fotografijo, krpico, ki jo poškropite s parfumom, ki vam je na njej ali na njemu najbolj všeč, posušenim listom iz narave, kamor sta prvič šla na sprehod, koščkom obleke, ki jo je nosila na prvem zmenku, posnetkom vajine pesmi … 
 

Izpovejte ljubezen s citatom v knjigi 

Izberite poljubno knjigo in v njej z markerjem podčrtajte kakšen lep citat, ki opisuje vajino ljubezen. Lahko pa citat sestavite tudi sami in sicer tako, da na poljubnih straneh podčrtate po eno besedo, partner pa iz tega sestavi vašo misel zanj. 

ženska knjiga postelja | Avtor: Profimedias Profimedias

 

Povej mi, povem ti zvezek

Vse, kar potrebujete, je zvezek. V zvezek zapišite spomin na vajine začetke, kaj imate na partnerju radi, kaj na njem cenite, s čim vas spravlja ob živce, kako vidite vajino prihodnost, lahko napišete tudi vprašanja, spodaj pa pustite prostor, da bo svoje misli zapisal tudi on. Okrasite ga lahko tudi s skupnimi fotografijami. 
 

Ljubezenska loterija

Na listke zapišite različne zabavne naloge, ki jih bosta s partnerjem poljubno izžrebala in si jih izpolnjevala. Lahko je to masaža, priprava kosila ali kaj bolj žgečkljivega … Listke zapakirajte v kozarec za vlaganje ali škatljico.
 

Barvne krede

Pred stanovanje ali hišo partnerju z barvnimi kredami izpišite ljubezensko sporočilo ali povabilo na zmenek. Podobno lahko naredite tudi z napisom na pomrznjene avtomobilske šipe. 

Zakaj te obožujem

Partnerju na čim več listkov zapišite, zakaj ga obožujete, in nato listke položite v lepo okrašen kozarec za vlaganje. Bodite izvirni in pohvalite čisto vse, kar vam pade na pamet. Naj bodo to telesni atributi, osebnostne lastnosti, veščine vašega partnerja ali celo tako banalne stvari, kot je to, da je najbolj srčkan, ko se zjutraj zbudi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice