Magazin > VIP
18216 ogledov

Ali naša voditeljica po ločitvi že razmišlja o novi poroki?

Manja Stević Planet TV
Namigovalo se je, da je spet zaljubljena ...

Lansko leto se je ločila tudi naša voditeljica Manja Stević, po šestih letih se je končal njen zakon z Beograjčanom Daliborjem Stevićem, s katerim sta starša 5-letnima dvojčkoma. Manja si je ustvarila nov dom, za katerega pravi, da je njen sanjski. "Imam otroka, imam sebe in imam sanjski dom. Življenje je lepo in ne potrebujem ničesar več," je za Žurnal24 povedala januarja. 

A kot je junija pisal portal Govori.se, naj bi se Manja znova zaljubila in s srčnim izbrancem preživljala dopust v sosednji Italiji, kot je objavila na Instagramu. Takrat smo jo poklicali, a nam je odvrnila, da tega dela svojega življenja noče deliti z javnostjo. Na nedavnem dogodku, ki ga je organiziral Planet TV, pa je na naše vprašanje, ali govorice držijo, da je spet zaljubljen, odgovorila: "Če bo kaj velikega, bom povedala."

Razkrila pa je tudi, ali se želi še kdaj poročiti. "Že prva poroka se je zgodila spontano in prav, da se je, ker je bilo lepo in je že moglo biti tako. Takrat smo imeli res dober žur in vedno sem rekla, da bi se poročila le zaradi žura. Tako da tudi, če bom v drugo imela le žur, bo super," dodaja voditeljica. 

Komentarjev 3
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:31 17.september 2023.

    Tale "voditeljica" rabi več obdelovalcev hkrati. Ker je njeno ozemlje potrebno dobre obdelave in zalivanja.

  • Avatar Garancija
    Garancija 07:24 17.september 2023.

    Kaj pa naš voditelj,je zadovoljen z ljubiteljico nutrij?

Sorodne novice