Magazin > VIP
193303 ogledov

Naša voditeljica si kot samska mama ne more privoščiti počitnic z otrokoma

Manja Plešnar mediaspeed
Kljub temu da je znana in dela na eni izmed naših največjih televizij, Planet TV, si kot samska mamica počitnice težko privošči.

Voditeljica Manja Stević je reviji Lady poleti razkrila, da kot samska mamica nima finančnih in časovnih zmožnosti, da bi 5-letna sinova peljala na morje. "Mama, ki sama vzgaja dva otroka, nima niti finančne niti časovne priložnosti, da bi ju kam odpeljala. To je grozno! To je resničnost našega časa. Hodiš v službo, delaš kot nor, da na koncu nimaš nič za pokazat, da ne moreš otrok za en teden nikamor peljati, drugače obubožaš. Jaz nimam 1400 evrov, da ju peljem na morje, ker toliko stane en teden morja. Halo? Kam smo prišli," je Manja povedala za omenjeno revijo.

A njena sinova nista ostala brez počitnic, družina je imela možnost nastanitve v Sečovljah, od koder so delali enodnevne izlete do bližnjih obmorskih mest, malico in kosilo pa so si pripravljali doma in ga vzeli na plažo. 

Manji pa je lansko leto vseeno uspelo kupiti lastniško stanovanje, za katero pravi, da je njen sanjski dom. "Vsak dan, ko se vrnem domov, sem hvaležna za svoj dom in kar plešem ter poskakujem. Stanovanje je res majhno, 47 kvadratnih metrov, ampak zame sanjsko in je moja nova ljubezen. Imam otroka, imam sebe in imam sanjski dom. Življenje je lepo in ne potrebujem ničesar več," je januarja za Žurnal24 povedala voditeljica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Stevic (@manjastevic)

Komentarjev 21
  • matija07 09:07 07.september 2023.

    Če bi si res želela dopusta, bi šla... bzv članek.

  • dare326 22:05 05.september 2023.

    Naj se vrne v Beograd k očetu svojih otrok in naj on plača za počitice.

  • 515b8e52bfc9c974c8421f6b74ddc80d98b3412a 20:53 05.september 2023.

    Realnost je taksna, da gre Evropa dol. Prvo nastradajo tisti, ki delajo in imajo otroke. Ker tem lahko vzames vse. Recimo v Londonu 4 clanska druzina katere starsi so brezposelni dobi za 65 000 funtov bruto pomoci na leto. Povprecna ...prikaži več placa je 30 000 bruto na leto. Seveda se vecina Anglezev raje odloci, da ima pse ali macke, kot otroke. Vecina mladine itak noce delati. 1x bo vse to prislo do tocke, ko printanje denarja ne bo vec mozno...potem ne bo niti zdravil vec na trgu.

Sorodne novice