Magazin > VIP
11865 ogledov

Ana Klašnja v novi vlogi

Ana Klašnja Instagram
Po okrevanju se je vrnila na oder.

Naša vrhunska balerina Ana Klašnja je imela lansko leto veliko smole, saj se je tako poškodovala, da je baletni odri niso videli skoraj tri mesece. A poškodbo je konec novembra uspešno sanirala in se decembra vrnila v priljubljeno predstavo Veliki Gatsby in Hrestač, ki jo pleše že dvajset let. 

"To je bila moja prva glavna vloga in letos bomo praznovali 20 obletnico Hrestača, v katerem še vedno plešem, trenutno pa se pripravljam na predstavo Romeo in Julia, ki jo bomo premierno prikazali februarja," pravi prima balerina SNG Opera Ljubljana. Poleg kariere profesionalne plesalke pa Ana še vedno uspešno vodi lastno znamko plesnih dresov ter kot žirantka gostuje v šovu Slovenija ima talent.

Kljub vsem vlogam, ki ji jih prinaša življenje, pa si še vedno želi, da bi čim dlje lahko ostala poklicna baletna plesalka. Kljub temu da ji po štiridesetem fizična moč peša, kot pravi sama, balet na srečo ni le šport, zato je danes veliko kakovostnejša plesalka, kot je bila nekoč. "Zelo se čuti, da je telo prej utrujeno in da v prostem času potrebujem veliko več počitka, da se regeneriram. Predvsem po porodu je telo drugačno, manj si lahko privoščim drugih stvari, tako je moje življenje večinoma balet in materinstvo. Imam pa danes kot baletna plesalka druge kvalitete, bolj elegantno lahko izvajam figure, hitreje se učim, nisem več tako zaletava, kar pomeni tudi manjšo možnost za poškodbe," še dodaja Ana. 

Komentarjev 4
  • Clara_Stump 09:09 28.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • pofukanavlada22 08:41 28.februar 2022.

    anja kaj uni trikotnik med Obrvo drugo obrvo in nosom, ali ima prave kote?

Sorodne novice