Magazin > VIP
58262 ogledov

Ana Pusovnik našo pevko vpeljala v vroči posel

Ana Pusovnik Instagram
Dekleti sta se postavili v vlogo Megan Fox in Kourtney Karadshian …

Ana Pusovnik, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški, je združila moči s postavno pevko Katayo in jo tudi vpeljala v vroči posel na erotični platformi Only Fans. "Poznava se že dlje časa, podobno razmišljava in z veseljem sem jo spodbudila in ji pomagala, da je odprla svoj Only Fans profil. Zaenkrat ga uporablja en mesec in je zelo zadovoljna," pravi Ana.

Prijateljici pa sta svoje moči združili tudi na vročih fotografijah, ki sta jih posneli po navdihu Megan Fox in Kourtney Kardashian, ki sta pred kratkim pozirali za znamko spodnjega perila Skims, v lasti Kim Kardashian. "Te slike so trenutno in, vedno moraš biti v toku s popularnim. Poleg tega so med nami podobnosti, tudi onidve sta obe temnolasi in ena je starejša, druga pa mlajša, kot midve. Sicer pa sva s fotografijami na Instagramu in Facebooku le podražili. Veliko bolj drzne fotografije najdete na najinih Only Fans profilih, posnel pa jih je fotograf Aljaž Uršej, ki me je prvi spodbudil in navdušil za Only Fans," je za zurnal24.si še razkrila Ana, ki dodaja, da je na snemanju vročih fotk s Katayo vedno zabavno. 

Komentarjev 9
  • luka65 12:01 07.oktober 2021.

    Od česa take živijo? To si dvigujeta ceno pri strankah, ker dajo več za kao znane!

  • Avatar jate
    jate 11:29 07.oktober 2021.

    piše" fotke da te kap" mene prav nič ni zadela kap,sem mislila bog ve kaj bodo pokazale...le to kako jim je dolgčas medtem ko grizljata jabolko...ma kr neki

  • romy 10:31 07.oktober 2021.

    To bedo lahko gleda res samo neki narokometalec...

Sorodne novice