Magazin > VIP
9509 ogledov

Ana Roš za en krompir plača 1 €, to je razlog

Ana Roš
Ko boste slišali zgodbo o tem krompirju, ga boste skoraj zagotovo želeli tudi okusiti ...

Konec avgusta je bila naša vrhunska chefinja Ana Roš gostja na dogodku Bled Strategic Forum, kjer so se spraševali tudi, kakšen je meni prihodnosti. Ana je ob tem povedala zgodbo o tem, da se s kmetovalci nikoli ne pogaja za ceno in zakaj je za en sam krompir pripravljena plačati en evro.

Povedala je zgodbo o kmetovalcu iz Šentviške planote, ki je sicer študiral matematiko, a se odločil, da se bo vrnil h koreninam, tako danes goji krompir, fižol in česen. Ko je Ani povedal, da si za en krompir, ki ga vzgoji z lasnimi rokami, v točno določeni velikosti, ki ga chefinja potrebuje v svoji Michelinovi restavraciji, želi 1 evro, je ta ceno sprejela. "Verjamem, da vrednost tega krompirja in okus tega krompirja presega vsak kos ribe, mesa, klapavice, ostrige ali kaviarja," je povedala Ana. Sedaj si pa res želimo poskusiti ta krompir, pa vi?

Komentarjev 88
  • Ender3 18:28 27.september 2023.

    Po tej zgodbi o krompirju namesto apetita dobiš potrebo po bruhanju po tem, ko prebereš večino komentarjev plačanih trolov in njihovih imen..In to podpira in plačuje najbolh kredibilna, spoštljiva in poštena politična stranka. Potem pa se čudijo, da je folk ...prikaži več izbral svobodo in ne maloumje.

  • lojs 12:43 27.september 2023.

    krompir v tegelcu v srednjem veku, okrasna rastlina, ker kolumb sploh ni imel nobenih inforamcij ... res neverjetno, kaj vse so privlekli iz amerike, po drugi strani pa zjebal njihovo populaciujao tako ali drugače ... krompir je rešil evropo pred lakoto

  • lojs 12:34 27.september 2023.

    pri vse tej debati je treba rečt, da gre za prestiž... kvaliteta ima svoje meje, prestiž pa nikoli ... zato pa imajo tile mišelinkarji na menije obhode... le kaj to pomeni obhod?... prineseš ogromen talar, na katerem je minimalno hrane, ...prikaži več potem greš pa okoli spet "a boste še to, pa to, a je dobro"... ja seveda, še vedno smo lačni IN PRESRANI! ... vse to so pač v druge vode... možno pa je, da na tem portal zaidejo kakšni bogataši ... in prvič slišijo za kaj takega

Sorodne novice