Magazin > VIP
2269 ogledov

Angelina Jolie: V zakonu s Pittom sem se bala za varnost svoje družine

brad pitt, angelina jolie Profimedia
Javno povedala, da se je bala zase in svoje otroke …

Intervju, ki ga je igralka Angelina Jolie dala za The Guardian je preplavil tudi druge medije. Še posebej njena izjava, da se je v času zveze z Bradom Pittom bala za svojo družino. "Nisem človek, ki bi z lahka sprejemala odločitve, kakršne sem morala sprejeti. Potrebovala sem dolgo, da sem prišla do točke, ko sem čutila, da se moram ločiti od očeta svojih otrok," je med drugim povedala. Njuna bitka za skrbništvo otrok traja že od leta 2016, medtem ko je par končno uradno ločen. 

Brad in Angelina imata skupaj šest otrok: Maddoxa, 20, Paxa, 17, Zaharo, 16, Shiloh, 15, in 13-letna dvojčka Vivienne in Knoxa. Maddox v skrbniško bitko ni več vključen, ker je že polnoleten. Pitt je bil tudi oproščen zlorabe, ki naj bi jo izvršil nad Maddoxom med letom iz ZDA v Evropo leta 2016, a je Angelina proti bivšemu možu letos vložila nove obtožbe glede nasilja v družini. Povedala je še, da njena družina burno obdobje preživlja že dest let in ne le zadnjih 5 let, odkar traja ločitev in bitka za skrbništvo. 

Varnost pa ni bila edina stvar, ki je v zakonu pestila Angelino. Med drugim je v intervjuju tudi povedala, kako Bradu nikakor ni mogla oprostiti, da je sodeloval s Harveyjem Weinsteinom, kljub temu da je vedel, da je bila Angelina nekoč žrtev njegovih zlorab. 
 

Komentarjev 1
  • leonardo 12:07 07.september 2021.

    Matr ga ženska biksa. Dobro, da je še živa ko je toliko trpela z njim. Zakaj je toliko let vstrajala?

Sorodne novice