Magazin > VIP
11392 ogledov

Astrologinja o Camilli: "Prihaja karma"

Camilla Profimedia
“Prihaja karma za vse, kar ji je storila,” je povedala znana astrologinja.

Britanska kraljeva družina preživlja težko obdobje. Bolezen kralja Charlesa je pod vprašaj postavila prihodnost monarhije, raka so diagnosticirali tudi princesi Kate, pojavile pa so se tudi razne teorije in špekulacije. Pred dvema letoma je oboževalce britanske kraljeve družine razburila objava o domnevno točnem datumu smrti kralja Charlesa, še posebej, ker je ta vsebovala napoved, da bo kraljica Elizabeta umrla septembra leta 2022, kar se je izkazalo za resnično. 

Omenjena je bila tudi Nostradamusova prerokba, v okviru katere je bilo rečeno, da bo kralja nasledil človek, ki “nima kraljevega znaka”. Posledično so se mnogi spraševali, kaj to pomeni za princa Williama in njegovo bolno ženo Kate. Oseba, ki pa je ves ta čas ostala v senci, je kraljica Camilla. Vendar ne za dolgo - Debbie Frank, osebna astrologinja princese Diane, je napovedala, da je Camilla pripravljena na velike spremembe, ki jo čakajo. 

"Camillina rojstna karta govori o 'moči za prestolom'. Vsa ta leta se je dobro počutila v zakulisju, saj je zelo zadržana oseba. Kar se je spremenilo, je dejstvo, da postaja njena moč zelo vidna, a bo vseeno svoje zasebno življenje vedno skrivala za štirimi stenami," je dejala Debbie.

Astrologinja Jessie Adams je pred dvema letoma za britanske medije povedala, da bo leto 2023 za Camilo pomembno, a verjetno ne tako, kot bi si ona želela. Takrat je napovedala, da bo v letu 2023 Camilla zadela “karma” za stvari, ki jih je počela v preteklosti. "Ko rečem karma, mislim, da se ji to, kar je naredila drugim, na neki način povrne," je pojasnila Jessie. Poleg tega je takrat povedala, da se bo v letu 2023 Camilli vrnila karma za dve obdobji njenega življenja, tisto od decembra 2004 do junija 2006 in za obdobje od aprila 1986 do novembra 1987. Če spomnimo, je leta 1986 Camila imela afero s Charlesom, ki je bil takrat poročen s princeso Diano.

Čeprav so novico o bolezni kralja Charlesa objavili februarja letos, je pravzaprav malo verjetno, da bi njegovo diagnozo javnosti sporočili takoj, ko so zanjo izvedeli, kar bi po poročanju britanskih medijev pravzaprav pomenilo, da je kralj verjetno zbolel leta 2023. Tega leta je bila, kot že omenjeno, napovedana usoda Camille, astrologinja pa je poudarila, da se bo "vrnitev karme" zgodila v letih 2023, 2024 in 2025, piše Blic.rs.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • sam1 08:52 26.maj 2024.

    KARMA-edina poštena stvar,pa naj si bo za slabo ali dobro........

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:16 26.maj 2024.

    Res nas ne zanima !