Magazin > VIP
13 ogledov

Bešlić do petka uspavan

1/2
Žurnal24 main
Legendarni bosanski pevec Halid Bešlić je na začetku tega tedna preživel hujšo prometno nesrečo. V njej si je poškodoval oko in kosti obraza ter si pregriznil jezik. Po operaciji uspešno okreva.

Za gledanje te vsebine potrebuješ Flash Player.


Legendarni in še vedno izjemno priljubljeni bosanski pevec Halid Bešlić je pred dnevi preživel hudo prometno nesrečo. Ni se zgodila na eni izmed dolgih poti na koncerte, pač pa v domačem Sarajevu, ko se je domov vračal z bencinske črpalke. Halid ni bil pripasan, nad vozilom pa je izgubil oblast zaradi spolzkega vozišča. Z glavo je udaril v vetrobransko steklo, zaradi česar je utrpel hude poškodbe desnega očesa, čeljusti in ličnice, pregriznil pa si je tudi jezik. Takoj so ga operirali v sarajevski bolnišnici Koševo. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno, čeprav zdravniki ne vedo, ali jim je uspelo rešiti pevčevo oko. Bešlić bo do petka uspavan, saj naj bi trpel hude bolečine.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.