Magazin > VIP
104932 ogledov

Bivša žena Sebastiana Cavazze doživela šok

Sebastijan Cavazza in Tina Vrhovnik - Cavazza Mediaspeed.net
Lansko leto se je zanjo začelo zelo slabo.

Umetnica ličenja, plesalka in podjetnica Martina Vrhovnik, ki je bila nekoč poročena z najbolj zaželenim domačim igralcem, Sebastianom Cavazza, je ob novem letu iskreno spregovorila o svojih padcih in vzponih. "Ufff, kakšen 'rollercoaster'. Kaj vse sem doživela. Nekateri pravijo, da samo potujem, uživam, se imam fino. Da, seveda, tudi to. Saj res rada živim. Ampak, poleg tega sončka, so bili tudi oblaki. Uf, nepričakovane nevihte. Cel urnebes, katerega seveda nisem delila v virtualnem svetu. Leto 2022 se je začelo (za mene) v tistem danem trenutku zelo slabo. Šok. Ampak, ker se zavedam, da nam vesolje pokloni padce samo zato, da nas preizkuša. Ali se bomo takrat pobrali, obrnili v sebe in si dovolili novo notranjo rast, ozavestili, kaj si želimo, česa ne ali pa bomo skočili nazaj v stare vzorce in vlogo žrtve," je na Instagramu med drugim zapisala Martina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina V. T Spot (@martinavrhovnik)

Kaj točno se je zgodilo, za zurnal24.si ne želela razkriti, povedala je le, da je šlo za poslovne in osebne izzive, za piko na i pa je bila tri mesece v mirovanju, saj si je poškodovala palec na nogi, tako ni mogla opravljati dela v svojem studiu in celo voziti. A kot večna pozitivka, pravi, da so težave le izzivi, ki jih premagamo in postanemo močnejši. Zato je ustvarila prav posebne kartice Zakladnica ženske podpore, ki ženske v ranljivih trenutkih podprejo, saj se ji zdi, da zaradi zavisti tovrstne podpore primanjkuje. 

Kaj pa ljubezen, že dolgo se ni pisalo o tem, da bi imela Martina novega izbranca? "Sicer sem zelo srečno samska, ampak čutim, da se bo 2023 nekaj zgodilo. Ta trenutek uživam na drugačen način, ogromno potujem, lansko leto veliko tudi sama, kar mi je zelo ljubo. Letos pa čutim, da bo to moje leto, a se prepuščam. Tudi, če ne bo, je že tako prav," pove optimistična lepotica. 

Komentarjev 5
  • robi2107 03:17 20.januar 2023.

    Jezus, kakšne oslarije! Kje pobirate te smeti?

  • Grof 20:58 19.januar 2023.

    Kavazzi gredo po poti jebačev mladih deklet, a ne Ksenjica

  • Grof 12:15 19.januar 2023.

    Ti Kavazzi so enisami porivači mladih smrkl, čisto po papaju

Sorodne novice