Magazin > VIP
93868 ogledov

Bivši Špele Grošelj tudi s sveže samsko Manco Špik

Gregor Kirsch Instagram
Novosti v življenju bivšega vojaka, danes podjetnika in športnika …

Gregor Poljanec Kirsch, ki ga je širna Slovenija spoznala v šovu Zvezde Plešejo, je velik športni navdušenec. Lansko leto je za zurnal24.si povedal, da je športno aktiven vsaj petkrat na teden, ponavadi že v zgodnjih jutranjih urah, najpogosteje sta to tek ali fitnes, kar se seveda pozna tudi na njegovi izklesani postavi. Gregor se je zato odločil, da bo do popolne postave in pozitivne življenjske naravnanosti sedaj pomagal tudi drugim. 

"Projekt smo začeli s tedenskimi Kirschfit izzivi, kjer kolege iz medijskega prostora izzovem na trening. Ta teden se nam je pridružil Vili Resnik, naslednji teden Franko Bajc, kasneje pa Manca Špik. Temu bo sledil začetek programa za vse državljane. Projekt se imenuje Kirschfit, gre za 4 tedenski spletni program/izziv za povprečnega državljana, ki želi izgubiti nekaj kilogramov, osvojiti disciplino, se soočiti s stresom in strahovi, dvigniti samopodobo in se naučiti uživati življenje," pravi Kirsch in dodaja, da je ključ v disciplini, samopodobi in motivaciji: "Znašli smo se sredi težkega obdobja. Zaprti smo doma, omejili so naše druženje, gibanje in našo svobodo. Kljub temu da imamo vsi dostop do ogromno vaj in načinov treninga, jih večina ne naredi nič. Glavni problem namreč ni v treningu in prehrani. Glavni problem je v disciplini, samopodobi in motivaciji! Na dnevni ravni me ljudje sprašujejo, kako lahko ohranjam svojo formo, kako sem videti tako mlad, kako sem poseben, ker redno skrbim zase. Vendar nisem nič posebnega. Skozi proces dela v specialnih enotah vojske, soočanja z javnim nastopanjem in mojo odločitvijo, da življenju rečem DA, sem razvil rutine in taktike, ki jih uporabljam, da se uspešno soočam z življenjskimi izzivi: telesno postavo, uživanjem življenja, dobrim počutjem, stresom, strahom. Večina programov se osredotoča izključno samo na telo. Boljša postava, boljša ritka, vidne trebušne mišice. Ampak veliko bolj pomembno je razmišljanje in sposobnost soočanja s strahom, stresom in problemi, ki se kopičijo pred nami. Ko verjameš vase, si v dobri fizični pripravljenosti, ko imaš primerne veščine, da se soočaš s stresom in strahom v življenju, je življenje veliko boljše."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kirsch (@gregorkirsch)

Komentarjev 9
  • Detel5ica 15:10 24.april 2021.

    Luzer narcisoidni in antipatični

  • leonardo 09:16 19.april 2021.

    Od kdaj pa je pri pravem dedcu pomembna "ritka" ?Od vojaka, šortnika, plesalca itd do ponujanja "ritke" ? oh, cccc daleč si prišel " lepotec".

  • e00c90b31b920b63866c381bdb80cb9aa17a5382 22:39 17.april 2021.

    Niko i ništa...,papak...,šupak.😂😂😂😂

Sorodne novice