Magazin > VIP
8617 ogledov

Bradova nova na las podobna Angie

Brad Pitt Profimedias
Demi Moore in Jennifer Aniston odpadeta. To je lepotica, ki je Bradu ogrela srce.

Očitno gre Brad Pitt po stopinjah svojega slavnega kolega Georga Clooneyja, saj se je tudi sam ogrel za "lepotico z možgani". Brad je namreč že pol leta zagledan v Američanko izraelskih korenin Neri Oxman, večkrat nagrajeno arhitektko in profesorico, ki po obraznih potezah spominja na Angelino Jolie

Brad pitt | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Da prijateljujeta že od jeseni, dokazuje video, ki je bil posnet in objavljen na Snapchatu 28. novembra. Na njem je Brad očitno obiskal medijski laboratorij, v katerem je zaposlena. Odnos med 42-letno arhitektko in 54-letnim mega zvezdnikom naj bi bil sprva povsem poslovno-prijateljski, romantične iskrice naj bi preskočile šele po številnih skupnih druženjih.

Neri je znana po svojih stalnih razstavah v številnih svetovnih galerijah, med drugim v New Yorški MOMI. Sprva se je sicer odločila za študij medicine, a ga je po dveh letih pustila, kar ne presenečenje, glede na to, da sta oba starša arhitekta. Nato je v Izraelu tudi sama vpisala arhitekturo, ki jo je študirala še v Londonu, doktorat pa vpisala v Bostonu, kjer je od leta 2010 profesorica na univerzi MIT. Za svoje delo je bila večkrat nagrajena. V zasebnem življenju je že bila poročena, in sicer z argentinskim skladateljem Osvaldom Noejem Golijovom, vendar otrok nima.

 

Komentarjev 1
  • mph 18:20 11.april 2018.

    Ja, res, ji je ful podobna, ima dolge lase, par oči, en nos ... neverjetno. :-)

Sorodne novice