Magazin > VIP
14956 ogledov

Brhka Slovenka prišla od kuharice do tega, da sedi z Elonom Muskom

Sara Vezenšek Instagram
Mlada podjetnica je trdo delala, si upala in danes je za to bogato nagrajena, tako s sanjskim delom kot denarjem.

Sara Vezenšek je 27-letna Ljubljančanka, ki ima za mnoge sanjski poklic in sanjsko življenje. Že kot najstnica je bila zaljubljena v potovanja, zato se je hitro odrekla službi natakarice v enem izmed znanih ljubljanskih lokalov in se prekvalificirala v kuharico na zasebnih jahtah. To delo je opravljala kar nekaj let, čeprav je bilo polno pasti. Za radijsko oddajo Globalna vas na Valu 202 je povedala, da je bilo okoli nje polno alkohola in drog, a da je bila vedno trezna in pri delu dala od sebe 110 odstotkov. Pogosto so se na jahtah nekaterih bogatašev, ki mislijo, da si lahko privoščijo vse, dogajala tudi neprimerna osvajanja in ljubosumni izpadi soprog. 

Sara se je po letih dela na jahti odločila za drug poklic, postala je organizatorka družabnega življenja za bogataše (lifestyle manager). V praksi to pomeni, da si stranka zaželi zabavo na jahti za 200 ljudi v MIamiju in Sara poskrbi za vso izvedbo, od najema nastopajočih, ozvočenja, cateringa, seznama gostov, vabil do priprave posadke na tak dogodek. Pravi, da je ključnega pomena iznajdljivost, trdo delo in dobra ekipa. 

Službeno je obiskala ene najlepših kotičkov sveta in bila za to še plačana, v najlepšem spominu pa ji je ostal obisk zasebnega otoka Richarda Bransona, kamor je bila povabljena kot gostja. Obisk otoka sicer stane 80 tisočakov na osebo, ona pa je zastonj sedela na večerji z najbogatejšimi na svetu, med drugim tudi z Elonom Muskom, kot je še razkrila za Val 202. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 14
  • 4krogci 15:35 30.julij 2023.

    Lajfstajl menedzer oz. klasicna putana po domace.

  • bi_ba 13:45 30.julij 2023.

    Pametna punca, ne rabi si plačevat za penzion, ker bo zaslužila za nekaj življenj. Samo joške pa res nima dovolj velike za kuhanje.

  • andrej084 12:04 30.julij 2023.

    Zakaj ni objavila tiste slike, ko sedi z Muskom. Aja, ni bila oblečena.... rit še kar, zgoraj bolj slabo, mogoče bo uspela kot kuharica...

Sorodne novice