Magazin > VIP
65373 ogledov

Carmen Osovnikar na vrata potrkala policija

carmen osovnikar Planet TV
Zloba ne pozna meja …

Resničnostna zvezdnica Carmen Osovnikar (Sanjski moški, Vražje dame) je na lastni koži že večkrat občutila, kaj pomeni pregovorna slovenska nevoščljivost. Na Instagramu je pred kratkim delila dogodek, kako ji je nekdo na vrata poslal policijo. Šlo je za anonimno prijavo. Prijavili so, da pri Carmen poteka zabava z glasno glasbo in da je na zabavi oseba, ki naj bi imela odrejeno karanteno.

Carmen je na Instagramu pojasnila, da ni imela zabave, temveč je takrat Planet TV pri njej snemal šov Vražje dame in sicer ob otvoritvi prenovljene sobe, ob kateri so se dame družile. Prav tako je policistki pokazala potrdilo, da ni v karanteni in da je negativna. Pred snemanjem je namreč zbolela za koronavirusom, kar je delila tudi s svojimi sledilci, vendar z zamikom. Zaradi tega ji je nevoščljivec štel dneve v karanteni in jo ob zabavi, ki je bila v resnici snemanje, prijavil. 

S podobnimi nevšečnostmi so se domače spletne vplivnice že srečevale, lansko leto je policija potrkala tudi na vrata Lepe Afne, Lee Filipovič, ki je le opravljala svoje delo. Prav tako je bila očitkov te dni deležna Katarina Benček, češ, da se ne drži karantene. Kar trikrat pa so neznanci prijavili tudi Špelo Grošelj.

Komentarjev 9
  • Avatar Almiolla
    Almiolla 23:40 13.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:54 13.januar 2022.

    Kaj pa je ta ženska pripravljena narediti za malo zastonj publicitete. Jao!

  • Jeanette_Jenkins 13:30 13.januar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

Sorodne novice