Magazin > VIP
8315 ogledov

Če ni to najbolj poželjiva balkanska babica vseh časov!

Neda Ukraden Instagram
70-letna Neda Ukraden skočila v bikini in prekosila vse mlade. Neverjetno!

Pod besedo babica si verjetno ne predstavljamo fotografije, ki jo je legendarna hrvaška pevka Neda Ukraden na Instagramu objavila te dni. Neda, ki bo 16. avgusta praznovala okroglih sedemdeset let, je splet "zakurila" s fotografijo v mini kopalkah in pokazala svojo zavidanja vredno postavo, ki se je ne bi sramovale niti štirideset let mlajše dame. 

Pevka pa ne blesti le navzven, temveč je še vedno tudi zelo ustvarjalna. Pred kratkim je z našim Luko Basijem izdala skladbo in spot Ni Dubai, ni Hawaii, za svoj rojstni dan, 16. 8. pa napoveduje premiero nove pesmi Za pravu ljubav. 

Največji slovenski Youtube šov Joongla star je pred vrati! Ne zamudi ga!

joonglaa | Avtor:

Komentarjev 1
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 14:04 13.avgust 2020.

    Budale novinarske... .Ne ni Hrvaška,ampak Srbska pevka,ki je živela v Zagrebu in so se prodajale kasete(mislim da) pod založniško hišo CROATIA RECORDS... .Ko se je začela ta nesrečna vojna so ji Đorđe in Boris Novković(Srba) zamerila,ker se je preselila v ...prikaži več Beograd... .Ona je pa izjavila,"sem le med svojimi počutim bolj varno"... .Tako nekako na kratko. Saj je za Hrvate tudi Nikola Tesla Hrvat,pa ni niti po enem od staršev,še več oče je bil pravoslavni pop.

Sorodne novice