Magazin > VIP
1459 ogledov

Člana serije Narcos ubili v Mehiki

Narcos
Njegovo delo očitno ni bilo tako nenevarno.

Carlosa Munoza Portala, člana produkcijske ekipe serije Narcos, ki je bil zadolžen za iskanje lokacij, primernih za snemanje, so ubili v Mehiki. O tragični novici je prvi poročal španski dnevnik El Pais. Dnevniku je novico sporočil Carlosov prijatelj.

37-letnika so v ponedeljek ubili v podeželju v okolici Mexica City med tem ko je iskal lokacije, kjer bi lahko snemali priljubljeno Netflixovo serijo. Njegove posmrtne ostanke so našli v avtomobilu. Zadali so mu več strelnih ran, ki so bile zanj usodne.

Portal je bil izkušen član različnih produkcijskih ekip, ki so potrebovali zanimive mehiške lokacije za snemanje filmov in serij. Sodeloval je tudi pri zadnjem filmu o Jamesu Bondu Spectre.

Iz Netflixa so sporočili, da izrekajo sožalje svojcem sodelavca in dodali, da podrobnosti o njegovi smrti za enkrat še niso znane.

V zadnjem desetletju se je nasilje v Mehiki tako povečalo, da so morale produkcijske ekipe številnih filmov in serij najti novo lokacijo izven srednjeameriške države, saj je bilo tam preveč nevarno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.