Magazin > VIP
9645 ogledov

Cooper se ni zagrel za Lady Gaga, pač pa za to znano igralko …

lady gaga, bradley cooper, irina shayk
Pevka menda ni razlog za razhod Cooperja in Shaykove.

Sredi poletja je Hollywood zadela novica, na katero se je svet slavnih in bogatih pripravljal že nekaj časa. Po štirih letih zveze sta se razšla igralec Bradley Cooper in manekenka Irina Shayk. Neuradno naj bi bil razlog igralčeva naklonjenost do pevke Lady Gaga, ki je lansko leto zaigrala v njegovem z oskarjem nagrajenem filmu Zvezda je rojena. Novica je Irinine oboževalce tako prizadela, da so Lady Gaga celo javno grozili.

A  menda pevka ni kriva za njun razhod, čeprav se je vmes že pisalo, da se je menda celo vselila v Bradleyjevo newyorško stanovanje, pač pa je igralec oko vrgel na drugo zvezdnico. Po pisanju tujih medijev naj bi šlo za 47-letno Jennifer Garner, bivšo soprogo Bena Afflecka. Domnevna golobčka naj bi se že dobivala na skrivnih zmenkih na igralčevem domu in bila iz dneva v dan bolj zaljubljena. Jennifer in Brad se sicer poznata že od leta 2001, ko sta skupaj snemala serijo Alias, ki so jo predvajale tudi slovenske televizije. Od takrat dalje sta menda dobra prijatelja.

Čas bo slej kot prej pokazal, za koga se je ali bo Bradley ogrel. Gre pri poročanju z Jen le za tako imenovano "novinarsko raco“,"da bi polegli prah okoli igralca in Lady Gaga ali je Brad res srečen v objemu Jennifer? 

jennifer garner | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • Avatar Willamesa
    Willamesa 00:56 16.avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice