Magazin > VIP
10723 ogledov

Foto: Irino že ujeli v objemu drugega

irina shayk, bradley cooper
1/6
Profimedias
Vsem na očeh sta si izmenjevala nežnosti …

Manekenko Irino Shayk, ki se je nedavno razšla z igralcem Bradleyjem Cooperjem, s katero ima dve leti staro hči Leo, so paparaci v New Yorku že ujeli, kako se je naslanjala na drugega moškega, medtem ko sta z mamo v park peljali malčico. Fotografije si oglejte v galeriji.

Kljub namigovanjem, pa to ni njen novi izbranec, temveč dober prijatelj Alec Maxwell, sicer kreativni direktor britanskega edicije revije Vogue, ki je po poročanju New York Timesa v dolgoletnem razmerju z urednikom revije, Edwardom Enninfulom

Rusi nad Gago

Medtem pa so vse bolj glasne govorice, da je Bradley srečen v objemu Lady Gaga, s katero sta se zbližala med snemanjem filma Zvezda je rojena. Tako kot preostali svet, so tudi Rusi prepričani, da je za razpad zveze ruske super manekenke in igralca kriva prav Gaga. Številni Rusi so se zato spravili nad njen Instagram profil, kjer ji pišejo žaljive in celo grozilne komentarje. "Vrnili smo Krim, vrnili bomo tudi Bradleyja," je le eden izmed neštetih komentarjev. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice