Magazin > VIP
9619 ogledov

Da te kap! To sta naredila otroka znanih Slovencev

Adrijana Dimec Instagram
Situacija, ko starši ne vedo, ali bi se smejali ali jezili ...

"Ko ne veš, ali bi se jokal, smejal, izselil otroke ali še sam skočil v banjo," je ob tej domislici, ki sta si jo med kopanjem privoščila otroka našega košarkarja Žige Dimca, na Instagramu zapisala njegova žena Adrijana. Sledilci so se od srca nasmejali, nekatere pa je tudi zanimalo, kateri šampon se tako lepo peni, da je pena preplavila še polovico kopalnice. "1/2 stekleničke Fa tuš gela in 1/4 Justove materine dušice, ampak mislim, da je skrivna sestavina dejstvo, da sta vklopila dvojne masažne šobe naenkrat," je odgovorila Adrijana. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adrijana Dimec (@adrijanadimec)

Nedavno smo sicer poročali, da se je mladi družini Dimec življenje obrnilo na glavo. Ravno, ko so najeli hišo v Sloveniji, je Žiga dobil ponudbo iz Turčije, ki se je zdela sanjska tudi za družino, a žal ni bilo tako. "Na tej točki bi lahko sledilo 30 storijev, kaj vse je šlo narobe, kaj vse se ni poklopilo, ampak na kratko, kljub temu da je tam čisto drug svet in da smo iz noro urejene Japonske prišli v totalno nasprotje, kaos, drug občutek glede varnosti, standard čistoče praktično neobstoječ, skušali neuspešno menjati stanovanje, druga vera, druga kultura ... Vse to bi "potrpela" zato, da smo skupaj, ampak na koncu je bila prelomna točka nekaj drugega. Šola. Kljub temu da smo že pred pristankom bili na vezi s šolo, kamor naj bi šel in je bilo rečeno, da je šola v angleščini, so nam potem na lokaciji povedali, da vseeno želijo, da Maks bere in piše v turščini. Šola je (prvi razred) 9 ur na dan, 6x na teden (tudi sobote). Glede na to, da govorimo o pol leta, se nisva mogla sprijazniti s tem, da bomo Maksa mučili s takimi okoliščinami, videla sva, da je v njem velik odpor in kljub temu da je najhuje, ko se odločaš med tem, da "razbiješ" družino ali pa vplivaš na srečo otroka z okoljem, sva na koncu sklenila, da postaviva otroka na prvo mesto, ju jaz odpeljem nazaj v Slovenijo in bosta šolo ter vrtec obiskovala tukaj ter bomo ob vsaki priložnosti leteli gor in dol. Ni idealno, ampak celo življenje je sprejemanje kompromisov," je na Instagramu oktobra zapisala  Adrijana. 

Komentarjev 2
  • 4krogci 12:30 28.november 2023.

    Ne da te kap...ampak v tem primeru se lahko sam tresknes po glavi in si reces magari bi uporabu kondom. ampak to je sele zacetek pr takih sonckih!

  • Avatar MK_NSFW
    MK_NSFW 08:49 28.november 2023.

    tok denarja in tok brez okusa za kopalnico oziroma za objavljanje otrok na spletu

Sorodne novice