Magazin > VIP
43561 ogledov

Damjan Murko priznal, da si počitnice težko privošči

Damjan Murko Grčija
1/4
osebni arhiv
A ne zaradi denarja, temveč ...

Damjan Murko velja za najboljšega samopromotorja vseh časov. Lahko bi rekli, da je sedaj na višku kariere, saj si po 20. letih njegovi koncerti razprodani, hkrati pa niza hit za hitom.

Izvedeli smo, da se je pred časom z družino odpravil v Grčijo in ob tem se nam je porodilo vprašanje, ali morda razmišlja tudi o tem, da bi prodrl na tuje trge, izven naših meja? "Ko delam, delam, ko dopustujem pa lenarim. Tako smo se z družino ravnokar vrnili iz Grčije, čakajo nas še Benetke, Budimpešta in Barcelona. Pa tudi po naši lepi Sloveniji se bomo z veseljem potepali. Zaradi moje narave dela je izjemno težko, da izpustim vikende, saj sem do konca leta razprodan. Pa vendar je odklop od vsega in vseh zelo pomemben," je prepričan. 

V galeriji si oglejte, kako zna uživati. 

Komentarjev 7
  • leonardo 08:34 19.julij 2022.

    Ko sem prebral naslov sem si rekel. No ja, bogi reveš nima niti za dopust denarja, ker res ne poznam nobenega njegovega hita niti ne slišim, da bi imel na desetine nastopov. No ja, vsak se mora nekako prebiti skozi življenje, a ne?

  • Pišmevuh 18:55 18.julij 2022.

    Tudi Werner in podobni zmazki so naponili dvorane, ampak zaradi gostov ala Tereza Kesovija. Ko je pel on so ljudje hodili kadit pa pit.

  • Ender3 11:16 18.julij 2022.

    Končno tudi D.M zbral je, nekaj denarja za samopromocijo. Žal se, za predsedniškega kandidata še, ni prijavil.

Sorodne novice