Magazin > VIP
8152 ogledov

Velika krivica na EMI, pevko brani tudi ta znani Slovenec

ema EMA/INSTAGRAM
Gledalci in poslušalci drugega predizbora za EMO 2022 so na nogah, ni jim jasno, kako si ta mlada pevka ni zaslužil finala.

Damjan Murko se je na Instagramu javno opredelil glede krivice, ki se je pevki Mii Guček zgodila na predizboru za EMO, z njim se strinjajo številni gledalci in poslušalci. Mia mu je zelo padla v oči in ušesa, zato je razočaran, kako je življenje včasih krivično. "Tisti, ki so iz takšnih ali drugačnih razlogov bolj popularni, ali je to medijsko ali zaradi svojih producentov, pridejo v finale, drugi pa zvisijo," je na Instagramu povedal Damjan Murko in bil deležen ogromno podpore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Damjan Murko (@damjanmurko)

"Krivica je, da starejši glasbeniki in producenti v komisiji ne dajo priložnosti mlajšim glasbenikom, da se razvijejo. Ko pa se razvijejo, lahko delajo le še v tovarni ali v Lidlu, ker nimajo več te mladostne iskrice. Mia je vsekakor imela šov za Evrosong, prav tako glas in stas. Mislim, da so tudi ljudje, ki niso glasbeno podkovani, zaznali to krivico in prav je, da se to pove. Slovenci znamo stopiti skupaj, če drugega ne, pa je prav, da na take stvari opozorimo," je za zurnal24.si povedal Murko, ki pravi, da Mie osebno ne pozna in da jo je prvič slišal na predizboru za EMO. 

Mia Guček | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 3
  • Christy_Webb 11:51 16.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Christy_Webb 11:51 16.februar 2022.

    KOMENTIRAJ

  • mici79 08:23 16.februar 2022.

    Nikoli ni prav, vedno bo za nekoga krivica... Če odločajo glasbeniki - komisija, ni prav, če odločajo ljudje, pač zmaga tisti, ki ima podporo gledalcev, ki glasujejo preko telefonov in ni nujno, da so to tisti, ki vedo, kaj je ...prikaži več zanimivo in dobro. Ali je sploh pomembno, kdo gre in kakšna je uvrstitev??

Sorodne novice