Magazin > VIP
8451 ogledov

Danica Lovenjak kljub temu še vedno samska

Danica Lovenjak danicalovenjak.com
Spet je tisti čas v letu ...

Kot je napisal novinarski kolega Denis Živčec: "So letni časi, so prazniki in je tisti čas v letu, ko Danica Lovenjak na svojih spletnih profilih objavi serijo sočnih fotografij, na katerih v izzivalnih položajih pozira v spodnjem perilu." In da, spet je tisti čas v letu, ko je prsata Prekmurka, novinarka in voditeljica Danica Lovenjak, svoje spletne prijatelje razveselila z izzivalnimi fotografijami, na katerih nosi zapeljivo spodnje perilo domače modne znamke Lisca.

Zoran Predin Magazin Presenetili Predina, on pa jim je "zagrozil" s SAZASom

Ker je strastna gurmanka na fotografijah, kljub vsem slastnim grižljajem, ki si jih rada privošči, videti fantastično, smo jo vprašali, v čem je trik? "Fitnes obiščem čim večkrat oziroma kolikor mi čas dopušča, se pa vidi, da sem gurmanka in da imam obline, tako da ni za skrbeti. Seveda pa rada poskrbim, da je vse videti čvrsto," pravi Danica, ki je svoje novo perilo pokazala v prekmurskem Expanu. 

Danica Lovenjak Magazin Danica Lovenjak: To ji ženske zavidajo!

Kako pa je z oboževalci, sporočila po tovrstnih objavah verjetno kar dežujejo? "Se pozna in telefon mi neprestano sveti, a na tovrstna sporočila ne odgovarjam, saj prisegam na pristen stik. Fanta moram videti v živo," pravi Danica in prizna, da je trenutno še vedno samska. 

Komentarjev 5
  • leonardo 08:27 06.december 2018.

    Ana, že spet delaš slabo reklamo. Če ne drugemu, sebi!

  • dominik87 20:40 05.december 2018.

    Snežinko,čista podpora,kdo bi gledal svojo žensko na internetu,bi bil ena mona

  • dusan11 09:38 05.december 2018.

    Slaba v postelji

Sorodne novice