Magazin > VIP
10030 ogledov

Danica Lovenjak: Ob tem nagcu je bila povsem mokra!

Danica Lovenjak Facebook
Gruča moških je poskrbela, da je je bila Danica Lovenjak mokra kot še nikoli ...

Danica Lovenjak je med drugim tudi ambasadorka NK Mura, ki so se prejšnji teden uvrstili med domače prvoligaše. Fantje so ob tej priložnosti od veselja pošpricali Danico, kar ji zavida marsikatera navijačica. Svetlolaska je z njimi namreč praznovala v slačilnici in v navalu navdušenja, kot lahko vidite na posnetku, je enemu izmed igralcem zdrsnila brisača in na plano je pokukalo vso njegovo premoženje. 

"Seveda je bil hladen tuš popolno presenečenje, a jim oprostim, glede na to, da so se uvrstili v prvo ligo," nam je zaupala Danica, ki se s fanti tudi pobližje pozna, saj je z njimi kot ambasadorka že posnela reklamni spot.

Glede na to, da so danes napredovali v 1. slovensko ligo, jim oprostim ta hladen tuš.🙉⚽️😀 #nsmura #footballteam #murskasobota #prekmurjerepublika @ns_mura

Posted by Danica Lovenjak on Sunday, May 13, 2018
Komentarjev 5
  • janko89 22:32 20.maj 2018.

    Prosim, da to prasico debelo, nagravžno nehate kazati po medijih, saj otroke straši in padajo v depresijo! *Oprostite mojemu izrazu*

  • perhan63 19:35 20.maj 2018.

    umiram od smeha..

  • matermila 18:34 20.maj 2018.

    Fantje so ob tej priložnosti od veselja pošpricali Danico, Najprej sem pomislil,da si si jih zdr..li pa debeluški.(kar ne bi bilo nič čudnega)

Sorodne novice