Magazin > VIP
9971 ogledov

Presenetili Predina, on pa jim je "zagrozil" s SAZASom

Zoran Predin Nejc Pernek
Mladi glasbeniki "sezuli" Zorana Predina.

Ansambel Aufbiks, v katerem igra tud nekdanji mister Slovenije Miha Dragoš, je lepo presenetil enega naših največjih glasbenih veljakov Zorana Predina. Aufbiksi so namreč hišni band Gostilne Na gradu, kjer je Zoran na povabilo Danice Lovenjak v nedeljo užival v grajski pojedini, družbo pa so mu delali številni estradniki in novinarji. Med njimi režiser Peter Bratuša, voditeljica Mojca Mavec, igralca Alenka Tetičkovič in Uroš Smolej ter pevka Neisha.

Danica Lovenjak Magazin Uff, tako seksi po filanih paprikah uživa Danica Lovenjak!

Grajska pojedina | Avtor: Nejc Pernek Nejc Pernek

Aufbiksi so Zorana presenetili s priredbo njegovih legendarnih Zarjavelih trobent. Predin se je z resnim obrazom sprva šalil, da jih bo "zatožil" SAZASu, ki skrbi za avtorske pravice naših glasbenikov, nato pa priznal, da so fantje njegov komad odigrali in odpeli z odliko.

Aufbiks | Avtor: Nejc Pernek Nejc Pernek

Danica Lovenjak Magazin Danica Lovenjak: To ji ženske zavidajo!
Komentarjev 3
  • aleonora 11:45 23.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>> www.WebJob33.Com

  • Albina Jam 10:45 23.november 2018.

    Ne vem kdo tega Predina posluša, najbol antipatičen pevec na slovenski sceni,pošlušati pa ga moramo po sili razmer, ker morajo slovenske radijske postaje predvajati kvazi pevce/a on govori a poje/, pa še na SAZASU je kao nek bog- pa smo ...prikaži večo tam, kjer dobri mladi pevci nimajo šans.

  • perhan63 08:55 23.november 2018.

    sami kvazi umetniki..

Sorodne novice