Magazin > VIP
6270 ogledov

Danica Lovenjak razkrila resnico o ljubezenskem življenju

Danica Lovenjak
1/16
Instagram
Svetlolasa in zapeljiva voditeljica oddaje Nov(a) Faktor Danica Lovenjak, ki je za mnoge slovenski estradniški erotični simbol številka ena, je razkrila, kaj se dogaja v njenem ljubezenskem življenju …

Danica Lovenjak se je po desetih letih vrnila na televizijske ekrane in z oddajo Nov(a) Faktor na TV3, ki se dotika aktualnih družbenih tem, to jesen hitro osvojila gledalce. Danica pa ni le voditeljica oddaje, temveč tudi avtorica in scenaristka. Da ji dela resnično ne zmanjka, pa je še vedno aktivna kot novinarka Nedeljskega  Dnevnika in revije Suzy, skrbi pa tudi za promocijo in odnose z javnostmi nekaterih uspešnih podjetij. Je morda to razlog, da nima časa za ljubezen?

"Drži, da imam toliko dela, da o tem nimam časa razmišljati, a ko bo prišel pravi, ga bom vesela in si bom seveda našla čas zanj. Starša me pogosto vprašata, kdaj si bom ustvarila družino in mi namigneta, da pa počasi že čas. Ni toliko težava v količini pozornosti, nad tem se ne pritožujem, a bolje bi bilo, da bi se našel eden in tisti ta pravi," pove Lovenjakova. 

Kljub obilici dela, pa si Danica zna odtrgati čas za prijatelje, tako jih je pred kratkim povabila na sanjsko grajsko pojedino, ki jo Gostilna Na gradu organizira vsako nedeljo. Med njenimi prijatelji je tudi veliko slavnih imen, tako so se pojedine med drugim udeležili pevka Alja, igralke Alenka Tetičkovič, Tanja Ribič in Zala Djuric, igralca Tadej Pišek in Jan Bučar, voditeljica Mojca Mavec in pevec Miki Vlahovič. Fotografije slastnega druženja si lahko pogledate v galeriji. Sicer pa Daničini prijatelji dobro vedo, da je v njeni družbi vedno veliko smeha in dobre hrane.

Komentarjev 2
  • Solton 15:30 01.januar 2020.

    mene pa zanima kolk pride 30 minut pri Danici?...al na uro računa??

  • moder 11:34 01.januar 2020.

    Sem že mislil, da bo tudi kontakt za najem,...

Sorodne novice