Magazin > VIP
17570 ogledov

Daša Podržaj razkrila vročo ljubezensko afero

Daša Podržaj Instagram
Kdo ji je po ločitvi od Rajka Hrvatiča ogrel srce?

Po tem, ko se je lepotica Daša Podržaj leta 2012 ločila od več kot trideset let starejšega primorskega poslovneža Rajka Hrvatića, takrat jih je štela 22, se o njenih ljubezenskih zvezah ni govorilo prav veliko. Leta 2013 se je sicer pisalo o njeni zvezi z dve leti starejšim košarkarjem Mirkom Stambolijem, a se tudi ta ljubezen zanjo žal ni izšla. 

Daša je danes stara 29 let in odkrito prizna, da je srečno samska, saj po njenih besedah za ljubezen nima časa. Po novem je namreč zaposlena na Institutu AAMI, kjer skrbijo za razstave umetnin v tujini, v Ljubljani pa septembra pripravljajo Art Expo, kjer bo razstavljalo 300 umetnikov s celega sveta. Expo bo spremljalo tudi sedemdeset dogodkov, zato Daša dela tudi po 12 ur na dan.

"Z moškimi se mi trenutno ne ljubi ukvarjati. Bilo je nekaj neuspelih poizkusov, na zadnje sem bila v zvezi s fantom iz Miamija. Obiskovala sva se, a se iz tega ni razvilo nič resnega. Trenutno nimam volje, ne časa, izjemo bi naredila le, če bi me kdo res navdušil," je odkrita lepotica, ki se s svojim sedemletnim sinom Krisom kmalu odpravlja na desetdnevni dopust, da tako nadoknadita čas, ki ga Daša čez teden večinoma posveča svoji službi. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • Žurnalček 18:46 28.avgust 2019.

    Se je pa zato aktivno ukvarjala že od 13 lera dalje ! Slej ko prej se naveličaš !

  • Avatar Reidistella
    Reidistella 01:35 22.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com

Sorodne novice