Magazin > VIP
4194 ogledov

Dogajanje v zakulisju: Will Smith kljub pozivu ni hotel zapustiti prireditve

will smith Profimedia
Oglasila se je Akademija znanosti in umetnosti gibljivih slik, ki podeljuje oskarje.

 Akademija znanosti in umetnosti gibljivih slik, ki podeljuje oskarje, je včeraj začela disciplinski postopek zoper Willa Smitha, ki je med podelitvijo stopil na oder in udaril komika Chrisa Rocka. S tem dejanjem je zvezdnik kršil pravila obnašanja, ki prepovedujejo "neprimerne fizične stike, žaljivo in grozeče vedenje". Smithu med drugim grozi izključitev.

chris rock, will smith Oskarji Magazin Video: Will Smith zaradi neslane šale na račun žene udaril Chrisa Rocka

V izjavi za javnost so tudi razkrili, da so igralca prosili, naj zapusti prireditev, a tega ni storil. "Razvoja dogodkov nismo mogli predvideti. Radi bi pojasnili, da smo gospoda Smitha prosili, naj prireditev zapusti, a tega ni storil, obenem pa priznavamo, da bi lahko v tej situaciji ravnali drugače."

Akademija se je v izjavi opravičila Rocku, nominirancem, gostom in tudi gledalcem. 

Na včerajšnjem sestanku naj bi bila velika večina guvernerjev za to, da se Smitha suspendira oziroma izključi iz akademije, poroča The Hollywood reporter. "Ljudje zahtevajo resne posledice," je povedal vir in dodal: "To ni bil le fizični napad. Šlo je za napad na skupnost."

 

Komentarjev 1
  • h4ck3r 10:50 31.marec 2022.

    Dajte dajte no...pač potrebno bo nekako spet začrtati meje verbalnega nasilja oz. skrivanje za svobodo govora. Vse imam svoje meje, res da Chris ni mogle vedeti za bolezen, vendar je tudi odziv Willa potrebno vzeti potem v tem kontekstu. Oba ...prikaži več sta naredila napako in bi se lahko vse skupaj razrešilo v zaodrju. Ampak kaj, vsi smo ljudje in včasih pač utrujenost vpliva na razpoloženje in prestavi meje tolerance malo nižje. Jaz bi ga popravil še z leve strani.