Magazin > VIP
89704 ogledov

Domen Kumer pokazal novo hišo, ki jo je zgradil na žuljih znanih Slovencev

bar_2018, domen kumer Planet TV
Pri gradnji so pevcu pomagali tudi znani Slovenci in Slovenke, kar je ovekovečil na Youtubu.

Domen Kumer si je pod Pohorjem zgradil sanjski dom, ki so mu ga do 3. gradbene faze pomagali graditi tudi številni znani Slovenci in Slovenke, kar je prikazal v svoji Youtube seriji Domči zida svoj domči. Po manj kot enem letu je hiša gotova in Domen v njej že živi, čaka samo še nekaj detajlov in ureditev okolice. 

Domen Kumer | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Domen se je za gradno sicer odločil v zelo neugodnih časih, ko so cene surovin in dela zrasle v nebo, zato končni strošek ocenjuje vsaj 30 odstotkov dražji kot je načrtoval. Sicer pa je Domnova hiša dvostanovanjska, v pritličju živi njegova mama, v prvem nadstropju pa on. "Tako živimo že celo življenje, še ko je bil oče živ. Sicer pravijo, da moraš biti od staršev oddaljen toliko, da k njim ne moreš v copatih, a se jaz s tem ne strinjam. S starši sem se vedno odlično razumel, nikoli se niso vmešavali v moj del doma, zato to tudi tako dobro funkcionira," je za zurnal24.si razkril Kumer. 

 

Komentarjev 2
  • sam1 06:21 30.november 2022.

    Glede na to,koliko znanih slovenk in slovencev je v preteklosti opeharil,kar pravilno navaja na čigavih žuljih jo je zgradil.......