Magazin > VIP
10587 ogledov

To je razlog, da je šov Domna Kumra stagniral

bar_2018, domen kumer Planet TV
Pol leta čakal na papirje …

Pevec, voditelj in podjetnik Domen Kumer je lansko leto začel s predvajanjem resničnostnega šova, ki ga je prikazoval na družbenih omrežjih. Gre za šov Domči zida svoj domči, v katerem je Domen povabil znane Slovence in Slovenke, da so mu pomagali porušiti staro hišo, kjer bo zgradil nov dom. Med drugim je povabil Špelo Grošelj, Rebeko Dremelj, Damjana Murka in številne druge. 

A žal se je snemanje za nekaj časa ustavilo, saj je Domen čakal na gradbeno dovoljenje za gradnjo nove hiše. "To so birokratski postopki, dovoljenje smo dobili precej hitro, v šestih mesecih. Sedaj zidamo in snemamo naprej, v načrtu je, da se v nov dom vselim poleti. Tudi tokrat sem k sodelovanju povabil znane Slovence, katere, pa naj zaenkrat ostane še skrivnost," je povedal Kumer, ki je zadnjih nekaj let živel v Avstriji.

"Če živiš v Avstriji, živiš v tujini, jaz pa sem si vedno želel vrniti domov, kjer nisi tujec. Časi za gradnjo niso najbolj ugodni, saj so se v zadnjem letu cene gradbenega materiala in dela močno dvignile, a kar smo začeli, bomo dokončali. Hiša bo dvostanovanjska in razmišljamo, da bi spodaj živela mama, zgoraj pa jaz, tako kot smo živeli tudi v Avstriji," še dodaja glasbenik, ki si nov dom ustvarja pod Pohorjem, 500 metrov stan od smučišča. 

Komentarjev 1
  • Avatar Hellialessa
    Hellialessa 00:06 13.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice