Magazin > VIP
11015 ogledov

Dvomili so, da bo zakon s 17 let mlajšim obstal, danes še vedno nor nanjo!

Heidi Klum
1/4
Profimedia
Zaljubljena kot prvi dan.

Heidi Klum in Tom Kaulitz sta si to poletje privoščila ljubezenske počitnice v Italiji. Mudila sta se v Benetkah, trenutno pa uživata na Sardiniji. Par se je poročil leta 2019, a ju niso jemali resno, saj je Heidi od svojega soproga starejša kar 17 let. Tom namreč šteje 33 let, Heidi pa jih je nedavno dopolnila 50. 

A očitno so se zmotili. Da ljubezen med njima še kako cveti, dokazujejo številne paparaco fotografije iz Benetk in Sardinije, kjer golobčka komaj umakneta ustnice drug z drugega. Za Heidi je to tretji zakon, za Toma pa drugi. 

Za parom je sicer težko odbobje, letos sta namreč izgubila kar tri pasje ljubljenčke, ugibalo se je celo, da je nekdo, ki želi družini škoditi, to storil namenoma. V začetku februarja sta se morala tako posloviti od štirinožnega prijatelja Capperja, nato pa sta drug za drugim na isti dan poginila še njun pes Anton in pes Tomovega brata Billa, Stitch. Več o tem, preberite TUKAJ

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice