Magazin > VIP
7707 ogledov

Dvor udaril po Meghanini prijateljici

Meghan Markle Profimedia
To je dvor zahteval od oblikovalke nakita Jennifer Meyer.

Oblikovalka nakita in nekdanja žena igralca Tobeyja Maguireja, Jennifer Meyer, se rada pohvali, katere zvezdnice prisegajo na njen nakit. Med njenimi strankami so med drugim Jennifer Aniston, Jenna Dewan, Gwyneth Paltrow, Reese Witherspoon in tudi vojvodinja Meghan, ki Jennifer pozna že več let. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stunning @chrissyteigen last night being honored @baby2baby wearing the JM long graduated diamond tennis studs 💫 styled by @monicarosestyle ❤️

A post shared by JENNIFER MEYER (@jenmeyerjewelry) on


Meghan je oblikovalkin nakit nazadnje nosila na turneji po Afriki, verjetno tudi zato, da ji naredi malo promocije. A Jennifer to očitno ni bilo dovolj. Na svoji spletni strani se je pohvalila, da Meghan obožuje njene izdelke in ujezila dvor, ki je od nje menda zahteval, naj nemudoma odstrani vse fotografije vojvodinje, in jo opomnil, da je kršila pogodbo o molčečnosti. 

Člani kraljeve družine morajo v javnosti dajati vtis nevtralnosti, zato ne smejo sprejemati daril v zameno za promocijo. Prav tako je oglaševanje izdelkov z njihovo podobo prepovedano. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice