Magazin > VIP
2742 ogledov

Ena naših najbolj znanih pevk o tem, da RTVS sam odloča o izvajalcu za Evrosong

slovenija ima talent Anže Petkovšek
Naša prekaljena glasbenica in pevska učiteljica, ki je tudi sama leta 2015 stala na odru Evrovizije, povedala, ali je prav, da je Ema že drugo leto odpadla.

Duo Maraaya, Raay in Marjetka Vovk, sta nas na Evroviziji zastopal leta 2015 s pesmijo Here for You. Prekaljena glasbenica je za Žurnal24 razkrila, kaj si misli o tem, da tudi letošnje predstavnice nismo izbrali na Emi, temveč je o njej odločala strokovna komisija TV Slovenija. "Kaj je prav in kaj je narobe, je vedno brez veze soditi. Jaz pravim, da v nekem letu, ko se ljudje odločijo za nek način, je že pravilno tako, oni so vodilni na teh mestih in že vedo, zakaj potrebujejo določeno odločitev, jaz se temu povsem prepustim," pravi Marjetka. 

Strinja pa se tudi z izborom televizije. "Raiven zelo privoščim, ker je trikrat zgrešila Evrovizijo. Vedno je navdušila občinstvo, je izjemna glasbenica, obvlada tako pop segment kot operni segment, jaz ji ta oder privoščim. Pesmi še nisem slišala, a upam, da so naredili dobro pesem in želim ji en prekrasen rezultat na Eurosongu. Vedno smo ponosni, kadar se slovenski izvajalec dobro uvrsti in jaz ji želim vse najboljše," še dodaja. 

Marjetka pa je tudi letos soodločala v šovu Slovenija ima talent, kjer že več sezon sodeluje kot žirantka. Tokrat je slavil pevec Domen Kljun, o katerem prekaljena žirantka pravi: "Vsak nastop šteje kot nova zgodba in finalni nastop je odločil v Domnov prid, česar sem zelo vesela. Tudi Špeli sem zelo privoščila, ker imata oba svojo karizmo, a tokrat je tehtnica prevladala na Domnovo stran, vsekakor si zasluži. Je preprost fant z izjemnim talentom, človečnostjo in vesela sem, da smo Sloveniji pokazali, da v katerikoli zakotni vasi lahko najdemo talente."

 

Komentarjev 3
  • faceoff 18:53 26.december 2023.

    Treba je ukinit RTVS pa bo mir!!!

  • Kmodri_ 18:06 26.december 2023.

    Pošiljanje na Evrovizijo pomeni metanje denarja skoz okno!

Sorodne novice