Magazin > VIP
3242 ogledov

"19. 5. 2024. Najlepši dan v najinem življenju."

Nika in Mark Vlahovič 4 osebni arhiv
Velika sreča za družino Mikija Vlahoviča.

Glasbenik in hokejist Mark Vlahovič, ki mu glasba teče po žilah, saj je sin našega legendarnega glasbenika Mikija Vlahoviča, je postal očka. S soprogo Niko sta se v nedeljo razveselila svoje prvorojenke, katere ime zaenkrat še ni znano. 

“19. 5. 2024. Najlepši dan v najinem življenju,” je Nika zapisala pod ljubko fotografijo, na kateri so prvič vsi trije kot družinica. Pod fotografijo se je zvrstilo ogromno čestitk, paru so lepe želje poslali Gaja Prestor, Eva Centrih, Hajdi Korošec Jazbinšek, Nika Krmec, Ajda Sitar, Manca Špik in drugi. 

To, da bo postal dedek, je lanskega novembra komentiral tudi Miki. Takrat je povedal: “Brez mene ne bi bilo nič. Bilo je nepričakovano, vsekakor pa je bolj žlahtnejše kot, ko sem dobil prvega otroka, drugače. Ko sem dobil Marka, sem prav tulil, sedaj pa so me čustva povsem prevzela.”

Zakonca sta vse mejnike nosečnosti dokumentirala na svojih družbenih omrežjih, med drugim tudi to, kako sta bližnjim podelila novico o nosečnosti. Miki je bil takrat tako iz sebe, da sploh ni dojel, da bo dedek.

Glasbenik Miki je bil tudi edini, ki je v družini uganil spol otroka. Da je punčka, je na razkošni zabavi razkrila Markova sestra, ki je Marku in Niki pripravila veliko skrinjo z darili, iz katere so se vsuli rožnati konfeti.

Družinici čestitamo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Avatar Pantani2
    Pantani2 09:18 21.maj 2024.

    Od kdaj je on Hokejist,predvsem pa "znan"?!!!

  • leonardo 08:45 21.maj 2024.

    Tako majhna pa spet ni Slovenija, da bi bil vsak one znan! Ta pa je menda eden najslavnejših, da crkneš!

  • Pierre 08:22 21.maj 2024.

    A tko koji kurac je Miki???

Sorodne novice