Magazin > VIP
6682 ogledov

Eno najbolj vročih igralk v aktu z žensko posnel lastni sin

Elizabeth Hurley Instagram
Pri 58 letih še vedno predmet poželenja ...

Elizabeth Hurley bo nastopila v erotičnem trilerju Strictly Confidential, ki ga je režiral njen sin Damian, piše britanski tabloid Mirror. To je njegov prvi film po diplomi, ki jo je zaključil lansko leto.

V filmu Elizabeth nastopa v erotičnih prizorih z igralko Pear Chiravara. Damian je na družbenih omrežjih objavil več fotografij s snemanja in se mami zahvalil za sodelovanje. "Vsi vpleteni si zaslužijo izjave češčenja (vse bodo prišle pravočasno), toda trenutno občudujem svojo mamo Liz, ki mi je med snemanjem mojega prvega kratkega filma leta 2010 (ko sem bil star 8 let) obljubila, da bo sodelovala v mojem prvem celovečercu. Držala je besedo in v trenutku, ko je ta film dobil zeleno luč, je mama spustila vse in odhitela na čudovite Karibe, da bi pomagala. Delati skupaj je bilo sanjsko," je zapisal na Instagramu.

Sanjsko pa bo tudi za gledalce. Čeprav je pred kratkim dopolnila 58 let, Elizabeth Hurley še vedno velja za eno izmed najbolj poželjivih britanskih zvezdnic. Igralka, ki je srce in posteljo nekoč grela večnemu lomilcu ženskih src Hughu Grantu, kasneje pa lovila milijonarje, ima danes poleg zavidljive igralske kariere tudi mega uspešno podjetje s kopalno modo. Najboljši model za svoje kopalke pa je seveda kar sama, saj ima pri 58 letih še vedno postavo, ki ji jo z lahkoto zavidajo celo dvajsetletnice.

dezurni@styria-media.si

Elizabeth Hurley | Avtor: Instagram Instagram

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice