Magazin > VIP
19436 ogledov

Exatlonovec o nesreči pokojnega kolega: "Veliko ne bi mogli spremeniti"

Dunking Devils Reševalni pas/Twitter
Kako lepe besede je namenil pokojnemu Petru.

Lanskoletni Exatlonov tekmovalec in ustanovni član akrobatske skupine Dunking Devils, ki je te dni v nesreči s smrtnim izidom izgubila svojega člana Petra Kokalja, Marko Knafelc je za zurnal24.si povedal, da je bil Peter eden njihovih vidnejših članov, ki je živel za to skupnost. 

"Zelo nas je prizadelo. Peter je bil velik del naše skupnosti. Tudi pri drugih vejah, ki smo jih razvijali v času korone, je bil eden izmed vodilnih. Zelo nas je pretreslo in zelo nam pomaga, da imamo drug drugega, si pomagamo, se vsak dan slišimo, vidimo in se veliko pogovarjamo. Peter ima družino po krvi, mi pa smo družina, ki si jo je izbral. Bil je ponosen del te družine, kot vsak naš član in užival je v tem, kar je delal," je povedal Marko, o strahu pred akrobacijami pa dodal: "Zagotovo te zadane realnost. Zavedamo se nevarnosti in s tem živimo tako, da je varnost vedno na prvem mestu. Veliko ne bi mogli spremeniti, vsi varnostni pogoji so bili izpolnjeni, Peter je ta element v življenju izvedel že neštetokrat, a to je tako, kot pri drugih športih, z malo nesreče se lahko zgodi najhuje."
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice