Magazin > VIP
17338 ogledov

Foto, da te kap: Na Lada Bizovičarja se bodo dobesedno "posračkali"

Lado Bizovičar Instagram
Tako inovativnega darila pa še ne!

To darilo je Lado Bizovičar poslal znanim Slovencem, ki si jih bo privoščil v veliki glasbeni komediji Slovenska muska, ki bo drugo leto v Stožicah. "Vnaprej se ti vljudno opravičujem, ker bom na Slovenski muski v Stožicah morda neprimerno sračkal tudi po tebi. Prijazno ti pošiljam darilo, da ti omogočim enako," piše v vabilu, ki ga je na svojem Instagramu razkrila Rebeka Dremelj, in je hkrati tudi opravičilo.

In kaj je Lado poslal Rebeki? Poslal ji je WC papir, na katerem je natisnjen njegov obraz, da bo Rebeka lahko "sračkala" po njem in mu vrnila "milo za drago". Šel pa je še korak dlje in ji poslal tudi alkoholno pijačo, ki nosi ime Šamar. 

Lado Bizovičar | Avtor: Instagram Instagram

To naj bi bila Ladova poslednja izvedba Slovenske muske, saj na vabilu med drugim piše "večja, boljša in nikoli več". Na odru p ne bo sam, obljublja tudi goste in največjo glasbeno komedijo pri nas. 

dezurni@styria-media.si

Lado Bizovičar | Avtor: Instagram Instagram

 

 

Komentarjev 8
  • jjjaaannneeezzz 14:02 28.november 2023.

    Meni je pa v redu. Najbolj izmed žirantov v Slovenija ima talent. Potem je pa hitro Škufca. Tip ma take, včasih za lase privlečene, ampak suma sumarum je pa v redu. Je pa res, da sem ga jaz tudi enkrat ...prikaži več gledal na neki firma zabavi in je bil precej nepripravljen, zato pa precej slab. Če se pripravi, potem je super.

  • Toma 18:19 16.junij 2023.

    Ni vreden, da ga potegnem čez rit!

  • Dragonja 14:33 16.junij 2023.

    Totalen butl.Sem ga gledal pred leti na novoletni zabavi,naše firme,bolj kretenskih dovtipov še nisem prej niti potem več slišal.

Sorodne novice