Magazin > VIP
11441 ogledov

Fotografije te zvezdnice so nekaj najbolj vročega, kar ste kadarkoli videli!

megan fox Profimedia
Pustila vas bo brez besed!

Megan Fox je delila fotografije z novega fotografiranja na temo gozda, na katerih pozira v vročih pozah, nosi pa bikini z vrvicami, ki prav nič ne prepušča domišljiji. Pod objavo je zapisala: “Gozd je moj najstarejši prijatelj.” Megan je sicer za eno izmed ameriških revij dejala, da se nikoli ne vidi tako, kot jo vidijo drugi, da ima telesno dismorfijo in da nikoli ni prišla do točke, ko bi ljubila svoje telo. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Njen zaročenec Machine Gun Kelly, s katerim je zaročena leto in pol, komentiral: “Če je tako videti divja žival, bi pustil, da me raztrga.” V razmerju tega slavnega para je pred časom vrelo, saj naj jo Kelly varal. To je igralka namignila na Instagramu, vmes pa celo izbrisala profil.

Kasneje sta se pojavila na različnih dogodkih in govorice zatrla, da pa sta še vedno skupaj, dokazuje Kellyjev komentar pod fotografijo, poroča E! News.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • vladelija 10:04 22.julij 2023.

    Kera je to zvezdnica ahahahahaha O naših pa nč govora k so non stop razkrec***e, u dveh krpicah, da jedva kej pokrije Najka, Ula Š., Ula F., Maja, Nika K. pa take. Svašta kake žene mamo to

  • Avatar Suli
    Suli 08:11 18.julij 2023.

    S takimi izivalnimi dejanji si ženske sebi in drugim delajo "medvedjo uslugo"! Potem pa jok in vsi so krivi🤔

Sorodne novice