Magazin > VIP
2179 ogledov

Ločitev Meghan Fox in Briana Austina postala umazana

megan fox
Očitno le ne bo šlo vse tako zlahka.

Nekdanja zakonca, igralca Meghan Fox in Brian Austin Green, ki sta se po 15 letih zveze uradno ločila septembra, sta še nedavno zatrjevala, da ostajata v prijateljskih odnosih in da bosta skupaj vzgajala svoje tri sinove. A očitno se je vojna že začela. Meghan gre namreč močno v nos, da Brian na socialnih omrežjih objavlja njune otroke, ona, ki jih ne, pa je s tem videti kot odsotna mama, čeprav imata deljeno skrbništvo in jih imata tako vsak polovico časa.

"Zakaj mora biti Journey (sin op. a.) na tej fotografiji? Ni tako težko, da jih izrežeš iz fotografije. Ali da izbereš fotografije, na katerih jih ni. Jaz sem imela včeraj z njimi čudovito noč čarovnic, pa vseeno lahko opazite, kako odsotni so na mojih družbenih omrežjih. Vem, da ljubiš svoje otroke. Ne vem pa, zakaj jih ne nehaš izrabljati za svoje objave na Instagramu. Tako si zastrupljen s hranjenjem vsesplošne naracije, da sem jaz odsotna mama, ti pa si popolnoma predan očka leta. Imaš jih polovico časa. Čestitke, res si izjemen človek! Zakaj naj ti splet odseva tisto, kar bi ti morala biti jasno že iz načina, na katerega te tvoji otroci ljubijo," se Meghan javno sprašuje na Instagramu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice