Magazin > VIP
113799 ogledov

Fredi Miler po srčni kapi na številnih zdravilih, sedaj še nove težave

fredi miler Facebook
Minevata že dve leti, odkar ga je na odru zadela srčna kap, a pevec pravi, da enako kot prej ne bo nikoli …

Fredi Miler, ki je Slovenijo pred 16 let na noge spravil s skladbo Vedno si sanjala njega, je kljub srčni kapi, ki ga je med nastopom doletela pred dvema letoma, še vedno dejaven na glasbenem področju. "Hvala bogu sem sedaj v redu, a seveda ni tako kot je bilo pred kapjo. Jemljem zdravila za srce, kri, horesterol, pritisk in želodec. Tako je življenje, enega prej zabaše, drugega kasneje. Načeloma sem ok, ampak se mi še vedno vrti, desna roka mi mrtviči, v treh prstih pa me mravljinči, kar mi povzroča težave pri igranju orgel. Od dela v rudniku imam poškodovana tudi vretenca. A gremo naprej, se borimo in ustvarjamo nove skladbe, saj se ukvarjam samo še z glasbo. Izdal sem dva nova komada, hrvaško Noči besane, ki mi jo je napisal Boštjan Dirnbek, in priredbo poljske skladbe Taka taka seksi bomba, za katero je besedilo napisal Aleš Podjavoršek," pravi Fredi.

Kljub novim skladbam, pa Fredi že 16 let občinstvo na noge spravlja s pesmijo Vedno si sanjala njega. "Pojem jo že 16 let, ponoviti jo moram tudi štirikrat na nastop. Narodu moraš dati tisto, kar zahteva, zato se vedno prilagodim, kljub temu da mi gre komad že malo na živce, ker vem da imam boljše komade, bolj spevne," še dodaja Miler. 

Komentarjev 12
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 19:51 17.julij 2020.

    To je življenje odpoješ nekaj pesmi in si umetnik prisesan na državne jasli!!

  • ode 17:34 17.julij 2020.

    Članek je plačan z zavajajočim naslovom, kot so danes vsi članki, ki reklamira njegove nove umotvore. In kje je njegov zaščitni znak, monoobrv, ki jo je uspešno tržil in zavajal svoje vernike? V bolnici so mu pobrali vse dol, kar ...prikaži več je imel na sebi umetnega in prilepljenega.

  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 15:01 17.julij 2020.

    To bi ga iz RTV-ja mogli posneti in ob postelji Carl in Pašćek,on bi pa pel "Podpis dodaj".

Sorodne novice