Magazin > VIP
16650 ogledov

Ganljivo slovo očeta od sinčka Viljema Julijana

"Danes, ko se poslavljamo od tebe, k tebi med zvezde iz vsega srca pošiljam najino zadnjo pesem," je zapisal oče Viljema Julijana.

"Dragi Viljem Julijan, sonce moje zlato, to je najina zadnja skladba, ki sva jo pisala skupaj. Narekoval si mi vsak ton, saj sem ga zaradi tebe občutil ter ga zapisal na papir," v zadnjem slovesu od preminulega sinčka piše očka Gregor.

"Skladbo sva skupaj dokončala v nedeljo in jo naslovila 'Ko se srečava v raju'. Kmalu zatem, še isti dan, se ti je stanje zelo poslabšalo in sva te z mamico urgentno odpeljala v bolnico. Domov se nisi vrnil nikoli več. Naslednjo nedeljo si za vedno zaprl oči," dodaja.

V spotu so Viljemu Julijanu v spomin prižgali 2500 svečk.

Danes, ko se poslavljamo od tebe, k tebi med zvezde iz vsega srca pošiljam najino zadnjo pesem. Dragi moj sin, ta trenutek se morava posloviti, a vem, da bova kmalu zopet skupaj - takrat, ko se srečava v raju. Radi te imamo neskončno in za vedno.

Tvoj očka Gregor – SoulGreg Artist, mami Nina in sestrica Ella Vita«

 

Gregor in Nina sta v žalno knjigo za Viljema Julijana, ki v katero bodo lahko ljudje danes zapisali svoje misli in sožalje, zapisala: "Tako si krhek, a hkrati tako krepak! Tako si majhen, pa tako velik! Ob vsej svoji nemoči si tako močan! Ne moreš se premakniti, pa premikaš gore! Tako si mlad, a tako odrasel! Ne moreš govoriti, a imaš odločen glas, ki govori za mnoge! Ne moreš povedati, a nas vse učiš! Ne moreš dajati in srca si povezal! Ne moreš dokazovati, a vsem si dokazal! Dokazal, da si. Velika ljubezen in velik navdih! Jaz in tvoja mami ti sporočava, da si in boš vedno nekaj najlepšega, kar se nama je zgodilo v življenju! Neskončno te imamo radi!"

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.