Magazin > VIP
9961 ogledov

Šok za Nicka Carterja: Po bratu še sestra, nečakinja sedaj sirota

aaron carter, nick carter Profimedia
Družina Carter že druge praznike zapored trpi ogromno izgubo.

Kot poroča TMZ je umrla sestra Nicka Carterja (nekdanji Backstreet boy), Bobbie Jean Carter. Stara je bila 41 let, za seboj je pustila 8 let staro hčerko. Njena mama Jane je za TMZ povedala: "V šoku sem bila, ko sem izvedela za nenadno smrt hčerke Bobbie Jean in potrebovala bom čas, da se spopadem s strašno resničnostjo tega, kar se je zgodilo že tretjič. Ko bom, če bom, sposobna jasno razmišljati, bom podala popolnejšo izjavo, do takrat pa bi prosila, da me pustijo žalovati v zasebnosti. Ne glede na to, kako globoko starš čuti izgubo otroka, mora biti trpljenje majhnega otroka ob izgubi starša veliko večje. Zato bi prosila sočutje in molitve za mojo dragoceno osemletno vnukinjo Bella, ki je pred tem izgubila očeta, zdaj pa je ostala tudi brez mame."

Natančne okoliščine Bobbiejine smrti niso jasne, umrla je v soboto zjutraj na Floridi. Bobbie Jean – sicer znana kot BJ – je bila vpletena v družinski glasbeni posel na vrhuncu karier svojih bratov. Še posebej v glasbeni posel pokojnega Aarona, s katerim je okoli leta 2000 sodelovala kot stilistka in vizažistka med njegovimi turnejami. Pojavila se je tudi na družinskem resničnostnem šovu "House of Carters". V zadnjih letih je živela zasebno življenje in se izogibala soju žarometov. Trpela je za odvisnostjo in zlorabo substanc, imela pa je tudi pravne težave, ki so jim letos sledile aretacije.

Družina Carter je lani izgubila Aarona. Zaradi utopitve na domu, za katero je bilo ugotovljeno, da je bila povezana z mamili. Leta 2012 pa je zaradi prevelikega odmerka umrla njihova sestra Leslie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice