Magazin > VIP
45585 ogledov

Grozljivka: Iznakažena Kristina Mandarina krivi lepotnega kirurga

Kristina Mandarina Instagram
22-letna Zagrebčanka trdi, da so ji po lepotni operaciji ostale brazgotine za vse življenje.

Najbolj znana balkanska podajalka mandarin, Kristina Penava oziroma Kristina Mandarina, si je, odkar je pred skoraj dvema letoma zaslovela, privoščila številne lepotne operacije, med drugim tudi videz tako imenovanih mačjih oči, ki pa se je izjalovil. Kristini so ostala brazgotine, ki bodo verjetno vidne celo življenje. Kirurga, ki jo je operiral, zmerja z mesarjem in pravi, da se ji je javilo preko 500 deklet s podobnimi negativnimi izkušnjami. 

"Grozljivi zgodbi ni konca. Da je situacija še hujša, mi za operativni poseg ni izdal nobenega računa, ne potrdila. Služi na račun svojih žrtev. Vozi najnovejši mercedes GLE, ki ga je zaslužil na naivnih ženskah in prevarah brez računa. On je mesar, ne zdravnik! Ženske so zaznamovane za celo življenje. Naredila bom vse, da tem dekletom ponudim podporo in pomoč," starleta na račun zagrebškega lepotnega kiruga piše na družbenih omrežjih. 

Kristina Mandarina | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 6
  • lado47 17:27 07.april 2021.

    Ja draga moja,zdaj vidiš na svojem telesu,kako prideš iz lepotice v negravžno pokveko,ampak po svoji krivdi,ker pač nimaš dovolj kravžlekov v glavi,da bi znala ceniti naravno lepoto.

  • Avatar crusader666
    crusader666 09:47 01.april 2021.

    Miss gravži, brez konkurence je. Teli neb dal prodajat dreka, kaj šele mandarine!

  • Majazmaja 09:05 01.april 2021.

    Mene bi bolj skrbela tale napihnjena usta ...

Sorodne novice