Magazin > VIP
106396 ogledov

Hajdi Korošec: Staršem razbila spalnico, spala v garaži, to pa je rezultat

Hajdi Korošec Instagram
Tako je po prenovi videti dom Hajdi Korošec Jazbinšek ...

 Podjetnica in pevka Hajdi Korošec je na lastni koži izkusila, kako stresna je lahko prenova doma, saj se je lotila prenove starejše družinske hiše, v kateri tudi živijo. S soprogom sta nekaj časa spala celo v garaži.

Prenovo je žal spremljalo kup zapletov, med drugim se je nad spalnico njenih staršev uničil strop in jo zasul z ometom. Sreča v nesreči je bila, da sta bila starša takrat ravno v toplicah, delavci pa so stanje sanirali še pred njunim prihodom. Za sobice Hajdinih sinov pa so rušili celo stene in zunanja okna. 

A rezultat je izjemen. Podjetje, ki ji je opremljalo glavni prostor, je na Facebooku pokazalo, kako je izpadla prenova Hajdinega doma. "Z veseljem predstavljamo nov projekt - kuhinjo, dnevno sobo in jedilnico, ki smo ga načrtovali skupaj s Hajdi Korošec Jazbinšek in njeno družino. Iz srca smo hvaležni, da je izbrala nas za ta poseben projekt in nas povabila v njihov dom. Sodelovanje z njo in njeno družino je bilo izredno prijetno. Želimo jim, da bo njihov novi dom prinesel obilo udobja in veselja," so zapisali in pokazali novo kuhinjo, dnevno sobo in jedilnico, ki spuščena nižje od kuhinjskega dela, kar daje celotnemu prostoru zares unikaten pečat. 

Komentarjev 11
  • rd2dmk2 21:59 21.januar 2024.

    ok, mislim da je tala oseba bila nekoč muskontarka. in v dnevni niti mal hi-fi ja. oh ja arhitekti. in večerja, za božič družina sedi on mizi in potem se kuhar s polnim pekačem dobro pečene - ahm- sprehodi na ...prikaži veča pohod od štedilnika do mize preko . mi pride na misel ena oddaja igre brez meja, pa po stopnicah in čumf v podpalubje tega famoznega stanovanja. upam da vsaj halo pica je kje v bližini. o boh, tle tud na dopust ne bi šel za čez vikend, fuj pa takle dnevno bivalni prostor.

  • Pierre 18:05 21.januar 2024.

    Veliko denarja malo okusa....jazbina?

  • Kmodri_ 15:51 21.januar 2024.

    Kaj bi pisali, ko bi razbila Ž24?

Sorodne novice