Magazin > VIP
9038 ogledov

Hajdi Korošec bi po smrti mame skoraj doletela še ta izredna katastrofa

hajdi korošec Instagram
Še sreča, da so se odločili drugače.

Hajdi Korošec Jazbinšek  ni znana le kot pevka in uspešna podjetnica, pač pa tudi strastna popotnica. Te praznike pa se je na srečo izognila veliki katastrofi. Z družino bi silvestrovo namreč morali preživeti na Japonskem, ki jo je 1. januarja stresel potres z magnitudo 7, 6. Za tem, da so to potovanje na srečo odpovedali, pa tiči osebna tragedija. Lansko leto se je Hajdi namreč poslovila od svoje mame, ki je po letih boja žal izgubila vojno z rakom. Ker so bili to prvi prazniki po njeni smrti, si Hajdi ni želela, da bi jih njen oče preživel sam. "Glavni razlog, da nismo odpotovali, je bil, ta, da smo želeli biti za praznike skupaj in si očeta po smrti mame za božič nismo želeli pustiti samega. Je pa Japonska dolgoletna želja, ki jo bomo izpolnili, samo da se razmere tam malce umirijo," je za Žurnal24 povedala Hajdi.

Sicer pa se že januarja odpravljajo na prvo letošnje potovanje, ki ga je Hajdi dobila za rojstnodnevno darilo. Obiskali bodo njen najljubši otok, ki ga obiskuje že desetletje, to je Fuerteventura, ki je del Kanarskih otokov. "To je moj najljubši otok, ki ga že desetletje obiskujem vsako leto. Ni tako oblegan kot ostali Kanarski otoki, vzdušje je sproščeno, surfersko, ljudje so krasni in hrana je dobra," o svoji najljubši destinaciji pove Hajdi. Sicer pa se letos odpravljajo še na dva otoka, to je indonezijski Bali, in če bo šlo vse po načrtih, maja odpotujejo na Japonsko, ravno v času, ko tam cvetijo češnje, kar velja za najlepši letni čas. 

Hajdi in soproga Urbana na potovanjih vedno spremljata tudi sinova, zato družina potovanja prilagodi tudi njunim željam in interesom. Ker so poti dolge, pa je njihovo zlato pravilo dobri živci in dobra volja. "V tem duhu vzgajava tudi otroka. Na poti moramo kdaj tudi potrpeti, zgodi se veliko nepredvidljivega, a je nagrada zato toliko večja. Dolge poti pa si krajšamo z družabnimi igrami, risanjem, knjigami ... Vedno imam s seboj vsaj eno torbo tovrstnih potrebščin, tudi tablico, čeprav sva glede uporabe le te z Urbanom zelo konservativna," še dodaja Hajdi. 

Komentarjev 10
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 18:15 05.januar 2024.

    Mislim, da si na tak način res ni potrebno delati reklame. Pa tudi svetniškega sija zaradi odločitve, da ostane doma, ne bo dobila. Izgleda, da samo potujejo!!! Ubožci.

  • munja 18:14 05.januar 2024.

    Ste jo spet privlekli na dan?? Koga sploh zanima, kaj dela, kod hodi, kaj je??!!!!

  • www 15:54 05.januar 2024.

    Hajdi,nobenga ne zanimas ne ti ne tvoja familija nw tvoja mati ne tvoj pes ne tvoji izleti.

Sorodne novice