Magazin > VIP
21311 ogledov

Po kalvariji Hajdi Korošec sporočila tragično novico

hajdi korošec Instagram
Izgubila bitko z rakom.

Mama pevke in podjetnice Hajdi Korošec je za vedno zaprla oči. Pevka je dolgotrajno bolezen mame vedno iskreno delila s sledilci, še ta teden je upala na čudež, ki pa se žal ni zgodil. 

"Točno takšna boš ostala v mojem spominu … Neskončno lepa tako po srcu, kot tudi videzu. Vedno elegantna, skromna in srčna. Vsak, ki te je spoznal si ga očarala. Tvoj nasmeh, tvoja energija in volja do življenja so bili brez meja. Tako bi si želela, da bi prišla nazaj ampak vem, da to kar si doživljala na koncu, zmore le nekdo, ki ima tako rad, da ostaja samo zato na tem svetu, da nebi prizadel s svojim odhodom najbližje. Tvoje trpljenje je bilo ena sama velika ljubezen in še na koncu te ni skrbelo zase ampak zame in očija. Za vedno boš moj najlepši spomin zaklenjen globoko v mojem srcu. Nosila te bom ponosno s sabo povsod in beseda hvala ne more izraziti vse hvaležnosti, ki jo čutim do tebe. Tako zelo te bom pogrešala in se vidiva kmalu, tam nekje za mavrico," je Hajdi sinoči zapisala mami v slovo.

Družini izrekamo iskreno sožalje.

Komentarjev 14
 • Avatar jate
  jate 16:59 23.september 2023.

  pišem na splošno..pa kaj komaj cakajo tej ta slavni da jim kdo umre ,da objavijo...me zanima kako bodo svojo smrt objavili...

 • munja 15:27 23.september 2023.

  Mah, na stotine ljudi umre, pa nihče ne piše o tem. Išče pozornost na zelo čuden oz. nenormalen način. Malo bolna v glavo.

 • Nogo Bozo 14:37 23.september 2023.

  Bolnica......Samopromocija čez trupla.....Grdoba samovščečna....

Sorodne novice