Magazin > VIP
19537 ogledov

Helena Blagne: "Uresničile so se mi dolgoletne sanje"

Helena Blagne Facebook
Helena postaja vse bolj uspešna tudi kot poslovna ženska …

Naša glasbena diva Helena Blagne je stopila v nove poslovno izobraževalne vode in odprla Vokalno akademijo Helene Blagne. "Dragi moji, z vami želim deliti srečo in nepopisno veselje ob štartu moje vokalne akademije! Uresničile so se mi dolgoletne sanje in veseli me, da bom lahko svoje pevsko in glasbeno znanje podajala naprej," je na Facebooku sporočila Helena.

Njena Vokalna akademija odpira vrata tako začetnikom, amaterjem, kot tudi profesionalnim pevcem. Poleg Blagnetove, bodo svoje znanje v njeni akademiji predajali še Nino Ošlak, Emilia Dębska, Janja Nagode in Luka Markus. Svojim učencem pa bo Helena računala med 30 in 70 evrov na učno uro. 

"Petje je vstopnica za srečo in izpolnjenost in meni je v življenju ogromno dalo. Napočil je trenutek, ko lahko vse svoje obsežno znanje in bogate izkušnje delim z vsemi, ki imajo željo, voljo, motivacijo in talent za petje," je na spletni strani akademije med drugim zapisala Helena. 

Sicer pa to ni Helenin prvi "pobeg" z odrov, nedavno je lansirala tudi svojo kozmetično linijo. 

Komentarjev 4
  • Ender3 14:54 25.avgust 2021.

    Diva, ki ni nikoli nič delala, njej je lahko, s polno ritjo s**t.

  • Dusan12 14:14 25.avgust 2021.

    Velika želja, halo, pa diva, halo, pa 70 eurov, pa cela klobasa, teorijo globokega vokala pa bo poučeval Marjan Šarec, halo, haaaloooo

Sorodne novice