Magazin > VIP
5426 ogledov

Splet nad srbsko predstavnico Evrovizije: "Nekdo mora biti zadnji"

Teya Dora Instagram
Se strinjate?

Mlada glasbena zvezda Teya Dora je s pesmijo Ramonda zmagala na srbskem izboru Pesmi Evrovizije in bo Srbijo zastopala na Pesmi Evrovizije v Malmöju. Po zmagi Teye so na družbenih omrežjih začeli krožiti komentarji o letošnji srbski predstavnici, veliko pozornosti pa so njeni pesmi namenili tudi Hrvati. Mnogi jo hvalijo, nekaterim pa pesem sploh ni všeč.

"Vsekakor sem ljubitelj dobre pesmi, ne spektakla. To je dober nastop, všeč mi je tudi, da poje v svojem jeziku. Čeprav je naš Vinko Ćemeraš pel v angleščini, je bil moj favorit in sem glasoval zanj. Upam pa, da se bo Lasagna dobro odrezala tudi na Evroviziji," je eden od komentarjev na Facebooku.

"V vsakem primeru Hrvaška ne bo zadnja", "Nekdo mora biti zadnji", so se pošalili nekateri.

"Srbija je na Evroviziji vedno dobro uvrščena. Verjamem, da bo še enkrat", "Pesem je super, a ni za Evrovizijo. Take stvari gredo redko dobro", "Kopirala je Loreen", "Konstraka je imela popolno pesem" , "Pesem ni slaba, ampak zelo dolgočasna", "Prve pol minute je bilo obetavno, nato pa se ni zgodilo nič. Pesmi Francije in Italije so vrhunske kakovosti, tako vokalno kot melodično", so se Hrvati odzvali na srbsko predstavnico, kot piše Index. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice