Magazin > VIP
77441 ogledov

Indira Ekić v kopalkah utišala zlobne jezike

indira ekić Instagram
Kilogrami gor ali dol, lepotica vidno žari …

Zdi se, da se s težo nekdanje resničnostne zvezdnice Indire Ekić vsi ukvarjajo veliko več kot ona sama. Zadnje čase je na Instagramu namreč dobila veliko opazk glede pridobljenih kilogramov, nekateri so ji celo očitali, da je dosegla težo, ki jo je imela, preden je izgubila kilograme v šovu The Biggest Loser. 

Indira je na Instagramu večkrat povedala, da se s kilogrami ne obremenjuje in da je trenutno zelo srečna. In to je tudi edino, kar šteje. Ima namreč predanega partnerja, ki ga je kot osebnega trenerja spoznala prav v šovu, uspešen posel in novega družinskega člana, nečaka, ki ga naravnost obožuje. Zato je s prekrasno fotografijo v enodelnih kopalkah, na kateri vidno žari, vsem opravljivcem zaprla usta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Komentarjev 6
  • malarin 13:59 25.julij 2021.

    Nč niste zapisal, da sem ga jst dons zjutrej na roke vrgel ! ! !

  • Ender3 13:06 25.julij 2021.

    Podpiram jo, sama si je ustvarila kariero, je simpatična in pozitivna bejba.

  • rd2dmk2 09:32 25.julij 2021.

    jest se s svojimi kilogrami tud ne obremenjujem in za povrh še nobenga druzga...bi pa mimgrede takole tako kot ta ničslavna osebica še jest naredu reklamo. evo prodam : rabljen otrošk kolo, pa rabljen pc, pa rabljen monitor pa rabljen ...prikaži večen tv, pa rabljen, ma bo dost.. cena . sitnica, pravi sir oliver...

Sorodne novice